| کد خبر ۹۴۷۸۳
کپی شد

تردد خودرو به سمت منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر ممنوع شد

تردد خودرو به سمت منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر ممنوع شد
|

تین نیوز|فرمانده پلیس راه استان خوزستان گفت : تردد هرگونه وسیله نقلیه از میدان پلیس راه شهر بندر امام خمینی (ره) به منطقه ویژه اقتصادی بندر ماهشهر تا اطلاع ثانوی ممنوع شد.

 

 سرهنگ رضا دولتشاهی افزود:به دلیل وقوع آتش سوزی در یکی از واحدهای مجتمع پتروشیمی بوعلی سینای منطقه پتروشیمی ماهشهر و خاموش نشدن آتش در این منطقه تاکنون، تردد خودرو در مسیر میدان پلیس واقع در ورودی شهر بندر امام خمینی (ره) به سمت منطقه ویژه پتروشیمی بندر ماهشهر از ساعت ١ صبح امروز ممنوع شده است.

وی اظهار داشت: این ممنوعیت تا خاموش شدن کامل آتش در منطقه پتروشیمی ماهشهر ادامه دارد.

سرهنگ دولتشاهی فرمانده پلیس راه خوزستان گفت: همچنین از حرکت وسائل نقلیه سنگین از اهواز به سمت ماهشهر جلوگیری به عمل می آید که در محل میدان پلیس ترافیک ایجاد نشود.

دولتشاهی تصریح کرد: همچنین این ممنوعیت برای کاهش تعداد وسائط نقلیه موجود در منطقه ویژه پتروشیمی بندرماهشهر است تا خروج این وسایل راحت تر صورت گیرد که خوشبختانه تاکنون بسیاری از این خودروها از منطقه خارج شدند.

فرمانده پلیس راه استان خوزستان با بیان اینکه مسئولان پتروشیمی ماهشهر از مهار آتش خبر داده اند، گفت:روند ممنوعیت خودروها تا پایان کامل آتش سوزی ادامه دارد.

پتروشیمی بوعلی سینا یکی از واحد‌های تولید‌کننده مواد آروماتیک است که مالک سهام آن هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس است، این پتروشیمی در زمینی به مساحت ٣٦ هکتار در شمال غربی خلیج فارس در استان خوزستان، در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر واقع است.

آتش سوزی در پتروشیمی بوعلی سینا از روز گذشته آغاز شد.

آتش سوزی در برج ٨ ١ که با ١٢١ متر ارتفاع یکی از بلندترین برجهای پتروشیمی است، بامداد پنجشنبه تقریبا بطور کامل مهار شد.

آتش در مخزن این پتروشیمی که صبح امروز مهار شده بود، بار دیگر زبانه کشید.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.