| کد خبر ۳۱۷۹۲۹
کپی شد

ایستگاه های تعطیل شده متروی اصفهان به مدار بازگشت

مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان از بازگشت ایستگاه های غیرفعال مترو به چرخه خدمت رسانی خبر داد و گفت: به زودی با فعال شدن آخرین ایستگاه باقی مانده، خط یک متروی اصفهان با حداکثر ظرفیت به شهروندان سرویس دهی خواهد کرد.

ایستگاه های تعطیل شده متروی اصفهان به مدار بازگشت
تین نیوز |

مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان از بازگشت ایستگاه های غیرفعال مترو به چرخه خدمت رسانی خبر داد و گفت: به زودی با فعال شدن آخرین ایستگاه باقی مانده، خط یک متروی اصفهان با حداکثر ظرفیت به شهروندان سرویس دهی خواهد کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، هادی کریمی  ضمن اشاره به مصوبات اخیر در خصوص ساعت کاری ادارات اظهار داشت: ساعت آغاز به کار متروی اصفهان در روزهای عادی از ۶ صبح آغاز می شود و تا ۱۰ شب ادامه دارد و در ساعت ۲۲:۰۰ آخرین قطارها از ۲ طرف خط اعزام می شوند و عملاً تا ساعت ۲۲:۴۰ قطارها در خطوط حضور دارند و به مسافران خدمات می دهند.

 

وی درباره نحوه خدمات رسانی در روزهای تعطیل و جمعه ها افزود: در روزهای جمعه و تعطیل، فعالیت مترو از ساعت ۹ صبح آغاز می شود اما ساعت پایان کار آن همانند روزهای عادی تا ۱۰ شب خواهد بود.

بازگشت ایستگاه های آسیب دیده به مدار خدمت رسانی

کریمی در پاسخ به سوالی درباره وضعیت ایستگاه های مترو پس از تنش ها و حملات اخیر به کشور و کاهش چشمگیر حجم مسافران تصریح کرد: به دلیل حوادث اخیر، سه ایستگاه که کمترین میزان مسافر را داشتند (ایستگاه های کارگر، دانشگاه و بهارستان) غیرفعال شده بودند و حجم مسافر آن ها به زیر ۱۰۰۰ نفر در روز رسیده بود.

وی از روند احیای این ایستگاه ها خبر داد و گفت: ایستگاه بهارستان پس از بازسازی های لازم، پیش از این به چرخه بهره برداری بازگشته بود.

مدیرعامل سازمان متروی اصفهان افزود: ایستگاه کارگر فعالیت خود را مجدداً از امروز (شنبه) آغاز کرده است و طبق برنامه ریزی ها، ایستگاه دانشگاه نیز حداکثر ظرف ۲ تا سه روز آینده به مدار بازمی گردد تا خط مترو با تمام امکانات در خدمت همشهریان باشد.

 استفاده از مترو برای سفرهای درون شهری

کریمی با تاکید بر مشکلات ترافیکی مرکز شهر اصفهان خاطرنشان کرد: با توجه به ترافیک سنگین هسته مرکزی شهر و کمبود شدید پارکینگ، توصیه همیشگی ما به همشهریان این است که برای سفرهای خود، به ویژه به مقصد مرکز شهر، از مترو و حمل ونقل عمومی استفاده کنند زیرا این اقدام علاوه بر کاهش دغدغه ترافیک برای خود شهروندان، کمک شایانی به بهبود شرایط هوای اصفهان و مسائل زیست محیطی خواهد کرد.

خط یک متروی اصفهان به طول حدود ۲۰.۲ کیلومتر با ۲۰ ایستگاه، شمال این شهر (ایستگاه قدس) را به جنوب آن (ایستگاه دفاع مقدس) متصل می کند. در ماه های اخیر متعاقب بروز برخی تنش ها و حملات در سطح کشور، ناوگان حمل ونقل ریلی اصفهان به دلیل افت ناگهانی آمار مسافران و لزوم بازنگری های امنیتی و فنی، ناچار به تعطیل و غیرفعال کردن موقت سه ایستگاه کم تردد خود (بهارستان، کارگر و دانشگاه) شده بود. با بهبود شرایط و انجام تعمیرات لازم، مدیریت شهری اصفهان گام به گام در حال بازگرداندن این ایستگاه ها به وضعیت عادی است تا بار ترافیکی معابر سطحی شهر کاهش یابد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.