حمله دشمن به پل راه آهن کاشان/ انفجار سه پرتابه در حوالی ایستگاه قطار کاشان
دشمن متجاوز آمریکایی صهیونی به پل راه آهن یحیی آباد شهرستان کاشان حمله کرد.
معاون امنیتی استاندار اصفهان گفت: دشمن متجاوز آمریکایی صهیونی به پل راه آهن یحیی آباد شهرستان کاشان حمله کرد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا اکبر صالحی افزود: دشمن متجاوز آمریکایی صهیونی به پل راه آهن یحیی آباد در شهرستان کاشان تعرض کرد.
به گفته وی، در این تجاوز ۲ شهروند شهید و ۳ شهروند دیگر هم مجروح شدند.
هم چنین بنا بر گزارش میدانی خبرنگار ایرنا از محل حادثه، انفجار سه پرتابه در حوالی ایستگاه قطار کاشان صورت گرفته است.
انفجار سه پرتابه در حوالی ایستگاه راه آهن کاشان (خط کاشان اصفهان) که ساعت ۱۳ امروز توسط دشمن آمریکایی صهیونیستی صورت گرفته، خساراتی به خودروهای پارک شده و برخی منازل مسکونی در مجاورت منطقه «یحیی آباد» طبق گفته منابع محلی وارد کرده است.
تعدادی خودروی پارک شده در اطراف ایستگاه به شدت آسیب دیده و خسارت دیده اند،همچنین به گفته ساکنان محلی، چندین واحد مسکونی در منطقه یحیی آباد که در همسایگی ایستگاه قرار دارد، بر اثر انفجارها دچار خسارت شده است.