بازدید سایت : ۸۶۲۵۴

◄ امضای تفاهم نامه تامین مسکن ایثارگران میان وزیر راه و رئیس بنیاد شهید/راه آهن شلمچه بصره به منزله نه بزرگ به جنگ است

تفاهم نامه روز چهارشنبه به سمع و نظر مقام معظم رهبری می رسد. وزیر راه و شهرسازی: دفاع مقدس را تبریک می گویم؛ جنگ در هیچ جای دنیا ستودنی نیست

امضای تفاهم نامه تامین مسکن ایثارگران میان وزیر راه و رئیس بنیاد شهید/راه آهن شلمچه بصره به منزله نه بزرگ به جنگ است
تین نیوز |

با گذشت ۱۷ سال از تصویب قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران (مصوب ۱۳۸۶)؛ بندی از این قانون با امضای تفاهم نامه تامین مسکن ایثارگران، به طور کامل اجرایی خواهد شد. فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی و سعید اوحدی معاون رئیس جمهوری و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تفاهم نامه ای را امضا کردند که به موجب آن با استفاده حداکثری از ظرفیت این دو نهاد؛ «تامین مسکن مشمولین این قانون»، اجرایی می شود. رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران این تفاهم نامه را «مهم ترین تفاهم نامه» در تاریخ بنیاد شهید خواند و وزارت فرزانه صادق را «منشاء خیر و برکت» توصیف کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، آیین امضای تفاهم نامه همکاری تامین مسکن ایثارگران با حضور وزیر راه و شهرسازی و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در وزارت راه و شهرسازی در روز دوشنبه دوم مهرماه برگزار شد.

فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه ۲۰۰ هزار نفر مشمول قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران می شوند، ادامه داد: از این میان مسکن حدود ۸۰ هزار نفر در سال های گذشته تامین شده اما ۱۲۰ هزار نفر مغفول مانده ‎اند که متاسفانه ۲۰ هزار نفر از آنان مستاجر هستند.

وی در این نشست که با حضور مدیران کل راه و شهرسازی استان ها برگزار شد، با اشاره به اهمیت و لزوم اجرای این تفاهم نامه، تاکید کرد: توجه ویژه به مسکن ایثارگران از مهم ترین سیاست های ابلاغی اینجانب به مدیران کل راه و شهرسازی استان ها است.

صادق با بیان اینکه تامین مسکن ایثارگران از تعهدات بر زمین مانده ای است که سال ها پیش در اجرای قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران باید به آن پاسخ داده می ‎شد؛ ادامه داد: البته یکی از دلایل عقب ماندگی در اجرای این امر؛ عدم پیگیری و مطالبه گری از سوی بنیاد شهید بوده است اما در دولت چهاردهم، آقای اوحدی در حاشیه تمامی جلسات هیات دولت، پیگیر این موضوع بودند که نهایتاً منجر به این تفاهم نامه شد.

فرزند شهید صادق مالواجرد در کسوت وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ما مدیون جانبازان و ایثارگران هستیم؛ خطاب به مدیران کل استانی خود گفت: مطمئن باشید اگر مشکل مسکن این عزیزان را مرتفع کنید، به کل کارهای شما برکت داده می شود. تفاهم نامه مذکور به گونه ای تنظیم شده است که قابلیت اجرایی و عملیاتی داشته باشد و چنانچه در اجرا با مشکلی روبرو شود؛ آن را مرتفع خواهیم کرد.

وزیر راه و شهرسازی همچنین از بنیاد شهید و امور ایثارگران خواست به منظور تسریع در اجرای این تفاهم ‎نامه، اراضی تحت مالکیت خود را جهت تغییر کاربری به وزارت راه و شهرسازی معرفی کند.

در ادامه این نشست سعید اوحدی معاون رئیس جمهوری و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن متبرک دانستن امضا تفاهم نامه مذکور در هفته دفاع مقدس گفت: عقبه عقد تفاهم نامه های عملیاتی میان این دو مجموعه به دوران وزارت مهندس اسلامی باز می گردد. امروز برای دومین بار تلاش شد با آسیب شناسی روند گذشته به تفاهم نامه ای دست یابیم که اجرای آن در گرو تلاش مدیران راه و شهرسازی استان ها است تا شاهد اتفاقات خوبی در یک بازه زمانی ۲ ساله باشیم.

وی از تدبیر هوشمندانه و نگاه کارشناسانه وزیر راه و شهرسازی در تدوین این تفاهم نامه تقدیر کرد و افزود: خداوند نعمتی به وزارت راه و شهرسازی داده است که برای اولین بار یک بانوی غیور و متخصص و همچنین فرزند شهید، مسئولیت آن را بر عهده گرفته است. این یک ارزش افزوده، برای این وزارتخانه محسوب می شود.

ارائه تفاهم نامه به مقام معظم رهبری

به گفته وی، روز چهارشنبه این تفاهم نامه به عنوان یک اقدام بی سابقه در جلسه ای به سمع و نظر مقام معظم رهبری خواهد رسید.

معاون رئیس جمهوری تاکید کرد: زیبنده نیست که با گذشت ۴۴ سال از دوران دفاع مقدس، هنوز مشکل مسکن افرادی که آسایششان را برای نظام هزینه کردند؛ رفع نشده است. امروز برای رفاه حال اشخاصی تلاش می کنیم که سال های نه چندان دور برای رفاه، آسایش و امنیت امروز ما پای در عرصه های نبرد گذاشتند و این کمترین کاری است که ما می توانیم برای آنان انجام دهیم.

مهم ترین تفاهم نامه تاریخ بنیاد شهید

رئیس بنیاد شهید پس از امضای این تفاهم نامه با همراهی وزیر راه و شهرسازی در مراسم بزرگداشت هفته دفاع قدس در این وزارتخانه حضور یافت.

او در خلال سخنان خود در این مراسم؛ به تفاهم ‎نامه مذکور اشاره کرد و آن را «مهم ترین تفاهم نامه» در تاریخ بنیاد شهید خواند. اوحدی، وزارت فرزانه صادق را «منشاء خیر و برکت» توصیف کرد که در پی عملیاتی شدن تامین مسکن برای ایثارگران است.

وزیر راه و شهرسازی نیز در خلال سخنان خود در این مراسم با تاکید بر اینکه اجرای تفاهم نامه تامین مسکن ایثارگران، بی هیچ منتی در اولویت کار این وزارتخانه است، ادامه داد: خوشحالم که پس از گذشت نزدیک به دو دهه، قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران اجرایی می شود و عقب ماندگی در اجرای این تکلیف قانونی، جبران خواهد شد.

گفتنی است؛ این تفاهم نامه در ۲۱ ماده و ۸ تبصره امروز به امضا طرفین رسید و از تمامی تصمیم نامه ها و تفاهمات ابلاغی سابق، بلااثر اعلام شد.

وزیر راه و شهرسازی: «دفاع مقدس» را تبریک می گویم؛ جنگ در هیچ جای دنیا ستودنی نیست/ راه آهن شلمچه بصره به منزله «نه بزرگ به جنگ» است 

فرزانه صادق در آیین گرامیداشت هفته دفاع مقدس؛ با بیان اینکه «دفاع مقدس را تبریک می گویم؛ چرا که جنگ تحمیلی جای تبریک ندارد»؛ گفت: جنگ در هیچ کجای دنیا ستودنی نیست و آنچه با ارزش تلقی می ‎شود؛ صلح و امنیت است. به دلیل همخوانی ذات بشر با صلح و دوستی است که امروزه جهانیان به خباثت رژیم صهیونیستی در کشتار مردم بی دفاع غزه پی برده اند.

صادق ادامه داد: ما با دستان خالی به بهترین نحو ممکن، دفاع مقدس را رقم زدیم.

وی با بیان اینکه جنگ ابعاد مختلفی دارد؛ به تشریح برخی از این ابعاد پرداخت. «خانواده شهدا» یکی از ابعاد مدنظر وی بودند که او به عنوان یک فرزند شهید که در ۱۰ سالگی پدرش را از دست داد؛ به خوبی می‎داند که طی سی سالی که از شهادت پدرش گذشته، چه زمان‎هایی از خانواده شهدا سراغ گرفته می شود. «رشادت و غیرت» بعد دیگر جنگ است که مثال ملموسی برای نسل امروز کشور است که بدانند شهدای جنگ تحمیلی در اقتدا به امام حسین (ع) چگونه دفاع قدس را رقم زدند. «مهندسی در جنگ» بعد دیگری بود که وزیر راه به آن اشاره کرد و گفت: پل های شناور و بیمارستان های صحرایی، گوشه‎هایی از مهندسی در جنگ بودند.

تفاهم نامه تامین مسکن ایثارگران

صادق در ادامه این مراسم از امضای تفاهم نامه تامین مسکن ایثارگران با بنیاد شهید و امور ایثارگران خبر داد و گفت: هیچ منتی بر سر خانواده معزز ایثارگران نیست بلکه وزارت راه و شهرسازی به وظایف عقب مانده قانونی خود عمل کرده است. خوشحالم که پس از گذشت قریب به دو دهه، قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران اجرایی می شود و عقب ماندگی در اجرای این تکلیف قانونی، جبران خواهد شد.

وی افزود: از مجموع ۲۰۰ هزار نفری که مشمول قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران می شوند تا کنون نسبت به ۸۰ هزار نفر تعهدات انجام شده است و ۱۲۰ هزارنفر مغفول مانده‎اند که متاسفانه ۲۰ هزار نفر از آنان مستاجر هستند. شخصاً موضوع تامین مسکن برای این عزیزان را پیگیری خواهم کرد.

عراق جنگ را به ما تحمیل کرد اما امروز توسعه اش را مدیون ما می داند

صادق در ادامه این نشست به سفر هیات دولت به کشور عراق در هفته گذشته اشاره کرد و با اشاره به تقطیع سخنانش در این سفر گفت: به عنوان فرزند شهید، «زخم خورده» جنگ هستم و حضور در بغداد برایم سخت بود. در سفری که به شهرهای بغداد، سلیمانیه، اربیل، بصره، نجف، کربلا و کاظمین به همراه رئیس جمهوری و هیات همراه داشتم؛ یک نکته بسیار چشمگیر این بود که کردها، سنی ها، شیعه ها و عرب ها تمام قد در برابر نظام جمهوری اسلامی ایران سر خم کرده و اقتدار ما را ستایش می کردند.

وی یاد آور شد: در کشور همسایه از امام راحل، مقام معظم رهبری و شهید سلیمانی با افتخار یاد می کنند و توسعه خود را مدیون جان فشانی های ما می دانند.

تکمیل پروژه ریلی شلمچه بصره به منزله توسعه

وزیر راه و شهرسازی در ادامه سخنان خود به پروژه ریلی شلمچه بصره اشاره کرد و گفت: تکمیل و بهره برداری از این خط ریلی به معنی توسعه روابط و ترانزیت مسافر و کالا میان ایران و عراق، همچنین اتصال با سایر کشورهای همسایه این دو کشور است که امنیت را در پی دارد و معنی آن «نه بزرگ به جنگ» است.

صادق تاکید کرد: باید قدم هایی در حیطه وظایف خود برداریم که باعث سربلندی و توسعه کشور شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • مهدی پاسخ

    بدون سلام و بدون احوال پرسی با مقامات و مسئولان دولتی و حکومتی

    من یک ایثارگر و جانباز ۱۵ درصد هستم که ناچاراً در یک خانه ی کلنگی ساکن هستم
    آقایان مسئولین بی درد و بی فکر می گویند مسکن به جانبازان ۲۵ درصد به بالا تعلق می گیرد.!!!
    اگر این مسئولان و مقامات در این زمینه تخصص داشتند و فکرشان کار می کرد و یک سر سوزن از عدالت امیرالمؤمنین(علیه السلام) را داشته باشند باید بگویند : مسکن فقط به ایثارگرانی تعلق می گیرد که خانه های مناسب ندارند و یا خانه ندارند.
    البته مسئولان حلال خور و سالم باید بطوردقیق ، موشکافی و بررسی کنند تا بدون پارتی بازی ، به ایثارگرانی که خانه های مناسب ندارند و خانه ندارند مسکن تعلق بگیرد.