هدف گذاری ترانزیت ۲۰ میلیون تن کالا میان ایران و ترکمنستان تا سال ۲۰۲۵
در نشست مشترک وزیر راه و شهرسازی ایران و وزیر حمل ونقل ترکمنستان مطرح شد
دستیابی به ۲۰ میلیون تن ترانزیت تا سال ۲۰۲۵، به کارگیری ظرفیت حمل و نقل ترکیبی در تمامی مرزهای زمینی و رفع موانع تعرفه ای و غیر تعرفه ای میان ایران و ترکمنستان از جمله مواردی بود که در نشست مشترک وزیر راه و شهرسازی کشورمان با وزیر حمل و نقل ترکمنستان مورد تاکید قرار گرفت.
به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، در جریان سفر رهبر ملی ترکمنستان و هیات همراه به ایران، فرزانه صادق مالواجرد وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ترکمنستان ابتدا در جلسه ای با وزیر حمل ونقل ترکمنستان حضور یافت و موضوعات مهم حمل و نقلی میان دو کشور از جمله ضرورت توسعه ترانزیت با هدف دستیابی به ۲۰ میلیون تن ترانزیت تا سال ۲۰۲۵ میان دو کشور، افزایش ظرفیت ریلی بین دو کشور و به کارگیری ظرفیت حمل و نقل ترکیبی در تمامی مرزهای زمینی میان دو کشور، صدور خدمات فنی-مهندسی و حضور شرکت های ایرانی در پروژه های عمرانی کشور ترکمنستان و رفع موانع تعرفه ای و غیر تعرفه ای مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
تشکیل کمیته مشترک حمل و نقل ایران و ترکمنستان و امضای تفاهم نامه در مهرماه
در ادامه این نشست موضوعات مطروحه مورد استقبال طرف ترکمنستانی قرار گرفت و مقرر شد کمیته مشترک حمل ونقل ایران و ترکمنستان در مهرماه سال جاری با هدف بررسی نقشه راه و برنامه عملیاتی برای دستیابی به موارد فوق الذکر برگزار شود و در نهایت یادداشت تفاهم نامه ای میان طرفین به امضا برسد.
سپس وزیر راه و شهرسازی، رئیس جمهوری اسلامی ایران را در دو جلسه عمومی و خصوصی با رهبر ملی ترکمنستان همراهی کرد و در حاشیه آن جلسات چهار تفاهم نامه میان طرفین به امضا رسید که یکی از آن ها امضای تفاهم نامه خواهرخواندگی بندر امیرآباد و بندر ترکمن باشی بود.
گفتنی است، فرزانه صادق مالواجرد، رئیس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ترکمنستان است. بنابر این تمام موارد تجاری و اقتصادی دو کشور از سوی وی و وزیر امور خارجه ترکمنستان در این کمیسیون مورد پیگیری قرار می گیرد.
صادق مالواجرد به عنوان رئیس کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور در جلسه دیدار رهبر ملی ترکمنستان با مقام معظم رهبری به همراه رئیس جمهوری حضور یافت.
با سلام. امیدواریم در دوران وزارت خانم صادق حمل و نقل هوایی و ریلی کشور توسعه باید و دفاتر. صدور بلیط هواپیما و قطار و حوزه گردشگری رونق یابند
خانم وزیر باید رویه های مناسبی را برای انتصابات مدیران حوزه ترانزیت کشور از ستادهای مرکزی گرفته تا مرزها تدوین و ارایه نماید . من شرکت حمل دارم با این مدیران استانی و مرزی ترانزیت به وضعیت بدتری خواهد رسید . کدام یک از مدیران مرزی شرایط مدیر شدن را دارند ؟
لطفا اقای هدایتی جواب بدهند که چرا از برخی مدیران مرزی حمایت میکنند که لایق آن نیستند و فضا را بهم زده اند