پروژه کریدور شمالی استان همدان تسریع می شود
فرماندار رزن با اعلام اختصاص ۱۳۰ میلیارد اعتبار به پروژه کریدور شمالی استان همدان گفت: پیگیر شتاب بخشی و تسریع در روند این طرح با جذب اعتبارات هستیم.
فرماندار شهرستان رزن، در مراسم گرامیداشت روز شورا، از اختصاص ۱۳۰ میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری به پروژه کریدور شمالی همدان خبر داد و اظهار کرد: در حال حاضر دو بانده رزن به دمق پروژه کریدور شمال استان همدان دارای ۲۹ میلیارد اعتبار بوده و طرح فوق فعال است و طی هفته آینده طی جلسه ای با مدیرکل راه و شهرسازی پیگیر شتاب بخشی و تسریع در روند این طرح با جذب اعتبارات هستیم.
علی اصغر غفاری آثار، با بیان اینکه در سفر ریاست جمهوری به استان همدان براساس شاخص نهاد ریاست جمهوری به پروژه های بالای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی اعتبارات سفر اختصاص داده می شود، افزود: با چنین وضعیتی به شهرستان رزن هیچ اعتباری تعلق نمی گرفت و بالاترین پروژه شهرستان بیمارستانی با ۲۹ درصد پیشرفت فیزیکی بود اما با نگاه ویژه استاندار و نیز پیگیری های لازم اعتبارات خوبی از محل سفر به شهرستان رزن اختصاص داده شد.
به گزارش تین نیوز به نقل ار ایسنا، غفاری آثار از اختصاص ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل سفر ریاست جمهوری برای پروژه های عمرانی شهرستان رزن خبر داد و گفت: تخصیص این میزان اعتبار به صورت سه ساله بوده و در صورت تخصیص تمامی پروژه های عمرانی شهرستان طی مدت فوق تکمیل خواهد شد و هیچ پروژه ناتمام و رها شده نخواهیم داشت.
وی اضافه کرد: از این میزان اعتبار اختصاص داده شده از محل سفر به شهرستان رزن ۶۰۰ میلیارد تومان براساس شاخص های سازمان برنامه و بودجه به کل پروژه های به نام و قدیمی و باقی مانده به۱۱ پروژه به صورت گلوبال در حوزه های مختلف ادارات و مجموعه های این شهرستان از جمله دستگاه های بنیاد مسکن، راه و شهرسازی و آموزش و پرورش و جهادکشاورزی اعتبار اختصاص داده شده است.
وی همچنین با اشاره به اختصاص ۲۱ میلیارد اعتبار برای پروژه استخر بانوان، اختصاص ۱۲ میلیارد اعتبار به پروژه نیمه کاره ۱۳ ساله استخر دانش آموزی شهرستان و ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای بیمارستان رزن از محل اعتبارات سفر اظهار کرد: طی یک سال گذشته ۱۱۰۰میلیارد تومان اعتبار برای شهرستان رزن اعلام شده است که ۹۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات سفر، ۶۹ میلیارد تومان از محل اعتبارات عمرانی و تملک دارایی ها و ۶۰ میلیارد تومان از محل ماده ۵۶ بوده ضمن اینکه مصوبات سفر به صورت سه ساله خواهد بود.
غفاری آثار با اشاره به مشکل تنش آبی سال گذشته مطرح کرد: در سال گذشته با توجه به مجتمع های آبرسانی موجود رزن این شهرستان دارای کمترین مشکل تنش آبی بود اما با وجود آن هفت روستا دارای مشکل تنش آبی بودند که خوشبختانه مشکلات شش روستا با کمک خیرین و مشارکت های خودیاری مرتفع شده و تنها روستای باقی مانده نیز با اجرای پروژه آبرسانی مشکل آن در سال جاری حل می شود.
وی در ادامه با اشاره به فعالیت ۷۵ دهیاری در سطح روستاهای شهرستان رزن اظهار کرد: در سال گذشته اعتباری افزون بر ۳۰ میلیارد تومان به حساب دهیاری های شهرستان واریز شده که این میزان اعتبار از نقش مؤثری در اجرای پروژه های عمرانی روستایی شهرستان برخوردار بوده است.
فرماندار رزن اشتغال و مسکن را یکی از اولویت های مهم دولت سیزدهم دانست و خاطرنشان کرد: در حوزه مسکن، بهداشت و درمان شهرستان رزن دارای پروژه باقی مانده از سال ۸۲، پروژه مسکن ایثارگران از سال ۶۷ و پروژه تعاونی مسکن فرهنگیان از سال ۸۶ بود که با حمایت استاندار مشکلات این تعاونی ها در دولت سیزدهم مرتفع شده و نیازی براساس شاخص های راه و شهرسازی برای الحاق به محدوده شهر رزن نداشتیم.
وی بیان کرد: برای اینکه برنامه مسکن شهرستان رزن را تا ۲۰ سال آینده حل کنیم، به همین منظور ۷۵ هکتار به محدوده شهر رزن و ۴۷ هکتار به محدوده شهر دمق الحاق شد.
غفاری آثار ادامه داد: از سال ۸۱ در کل روستاهای شهرستان پس از زلزله تعداد ۲۳۵ واحد خارج از محدوده روستاها مسکن ساخته شده بود که از نظر قانونی هیچ کس توان آوردن آنها را به محدوده روستایی نداشت و به عنوان معضل اجتماعی این موضوع را مطرح و با کمک امام جمعه و شورای تأمین و با کمک رئیس دادگستری استان این تعداد واحد مسکن را وارد محدوده روستاها کردیم.
وی اظهار کرد: در این رابطه برای نخستین بار بعد از ۴۳ سال کمیته فنی استانداری در فرمانداری شهرستان مستقر شد و با دریافت مجوز خاص طی مصوبه ای شوراها و دهیاران این اجازه را در شهرستان پیدا کردند که یک تا ۱۰ هکتار به صورت الحاق موضعی به محدوده روستاهای خود الحاق کنند.
غفاری آثار با بیان اینکه این الحاق موضعی تنها به شهرستان رزن اختصاص دارد، اضافه کرد: طی این مصوبه دهیاران و شوراها به راحتی می توانند آنهایی را که اطراف روستا دارای زمین هستند، به محدوده روستا الحاق کنند و با این اقدام ۵۰ درصد از این زمین ها با تفکیک لازم به دهیاری ها اختصاص خواهد یافت.
وی تصریح کرد: دنبال برنامه ای هستیم که دهیاران با این اقدام دستشان باز شود و با فروش این زمین ها و عایدات آن با اعتباراتی که ما نیز به آنها اختصاص می دهیم و از محل قیر رایگان بنیاد مسکن کل روستاها را آسفالت کنند تا پروژه های دیگری را برای توسعه این روستاها پیگیری داشته باشیم.
غفاری آثار با بیان اینکه رزن نخستین شهرستان در استان همدان بود که بر اساس نیاز و شاخص های راه و شهرسازی که فرم"الف "و "ج " آنها ثبت شده، زمین لازم تحویل متقاضیان شد، گفت: این متقاضیان مشکلاتی در زمینه مجری ذیصلاح و نظام مهندسی داشتند و نسبت به ساخت اقدام نکردند.
وی خاطرنشان کرد: با پیگیری لازم اتفاق خوبی در این رابطه افتاد و در روستاها برای هر یک نفر یک قطعه و در شهرهای دمق و رزن برای هر دو نفر یک قطعه زمین رایگان داده می شود و مجری ذی صلاح نخواهد داشت و تمام خدمات آب، برق، گاز و بحث نظام مهندسی آن نیم بها بوده و می توانند تسهیلات ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی با نرخ سود چهار درصد ۱۲ ساله دریافت کنند.
غفاری آثار افزود: برای اجرای این پروژه موفقیتی در شهر رزن حاصل نشد که در همین رابطه با شناسایی لازم برای ۱۰۰ هکتار زمین توافق انجام گرفته که در دست پیگیری است و اگر شرایط مهیا شود به همه نیازمندان و افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد شهرستان برای احداث مسکن، زمین رایگان داده می شود و در دو سال آینده در رزن هیچ فرد بدون خانه و زمین نخواهیم داشت مگر اینگه خودش بخواهد.
وی با بیان اینکه در این رابطه ۲۰۴ نفر از افراد تحت پوشش احصاء و شناسایی شده اند، ادامه داد: در حال حاضر کمیته امداد به این افراد زمین رایگان در داخل روستاها با ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات با نرخ چهار درصد و ۸۰ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض می دهد ضمن اینکه بنیاد علوی نیز قول پرداخت ۶۰ میلیون تسهیلات بلاعوض را داده است.
فرماندار رزن یادآور شد: علاوه بر خانواده های نیازمند تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی یه خانواده هایی که صاحب فرزند سوم و چهارم و یا بیشتر شوند به منظور ترغیب به فرزندآوری طی برنامه ریزی زمین رایگان در شهرستان اهداء می شود.
وی در رابطه با ارتقاء دهستان بقراطی به بخش نیز بیان کرد: این مصوبه به هیأت دولت ارسال شده و منتظر مصوبه هیأت دولت است که یک بخش دیگر به بخش های شهرستان اضافه شود و این امر در شروع تقسیمات جدید کشوری محقق خواهد شد.
فرماندار رزن در ادامه از افتتاح پاسگاه بابانظر در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در رابطه با برق شهرک صنعتی و کل شهرستان دارای مشکل بودیم که با پیگیری لازم قول داده شده یک پست ۶۳ مگاواتی برای شهرستان ایجاد شود که این پست برق تا پایان سال ۱۴۰۲ افتتاح می شود ضمن اینکه این طرح از محل سفر هم دارای ۶۳ میلیارد اعتبار است و در سال گذشته اعتباری افزون بر ۲۲.۵ میلیارد تومان برای حوزه برق شهرستان هزینه شده است.
وی با بیان اینکه مشکل برق سردرود در حال پیگیری است، افزود: ورودی و خروجی شهر رزن با اعتبارات خوب شورای شهر، شهرداری، راهداری و راه و شهرسازی قسمتی از کار انجام شده و با اعتباری افزون بر ۱۲ میلیارد تومان مابقی کار نیز در اواسط اردیبهشت ماه سال جاری انجام می گیرد.
غفاری آثار در بخش دیگری با اشاره به نقاط حادثه خیز در سطح شهرستان رزن تصریح کرد: با توجه به آمار بالای تصادفات منجر به فوت در شهرستان رزن اصلاح نقاط حادثه خیز از نیازهای شهرستان به شمار می رفت که در سال گذشته ۲۱ میلیارد برای اصلاح این نقاط هزینه شد اما با وجود این اقدامات هنوز در نقاط روستایی دارای مشکل هستیم و با جدیت پیگیر اصلاح این نقاط خواهیم بود ضمن اینکه ۳۵۰ میلیارد اعتبار از محل سفر به نقاط حادثه خیز استان اختصاص داده شده که اعتبار شهرستان محفوظ است.
وی در ادامه با بیان اینکه مرکز دندانپزشکی دُرسا بخش خصوصی و نیز دندانپزشکی تأمین اجتماعی رزن سال گذشته برای ارائه خدمات هر بهتر به مردم در شهرستان با تجهیزات بسیار مناسب راه اندازی شد، اظهار کرد: شهرستان رزن در سطح کشور تنها شهرستانی بود که دفن شهید گمنام نداشت و با پیگیری لازم در سال جاری این مطالبه مردم رزن محقق شد.
فرماندار رزن در رابطه با بحث فاضلاب شهر دمق هم گفت: کارهای پروژه فاضلاب شهری دمق انجام شده و تنها ماده ۲۳ آن باقی مانده که نماینده شهرستان پیگیر این موضوع بوده تا با دریافت اعتبارات لازم این پروژه انجام شود.
وی همچنین با اشاره به رتبه اول اشتغال شهرستان رزن در بین ۱۰ شهرستان استان تصریح کرد: این اشتغال محقق شده توسط استانداری و اداره رفاه و اجتماعی و نیز یکی از مجموعه های بخش خصوصی رصد و راستی آزمایی شده اند.
فرماندار رزن با بیان اینکه در هشت سال گذشته در رزن تنها دو کارخانه در شهرک صنعتی شهرستان توسط یکی از سرمایه گذاران احداث شده بود، افزود: طی هشت سال ساخت و احداث ۱۷ کارخانه در شهرستان آغاز شده است که از این تعداد واحدها پنج کارخانه در دهه مبارک فجر سال گذشته افتتاح شد.
غفاری آثار همچنین مجموع کارخانه های موجود شهرک صنعتی این شهرستان را ۲۶ واحد برشمرد و افزود: در حال حاضر در شهرک صنعتی شش کارخانه در حال اجرا بوده و علاوه بر آن ۱۱ کارخانه در تعطیلی به سرمی بردند که شش واحد دوباره وارد چرخه تولید شده و پنج واحد تعطیل نیز برای احیاء مجدد در دست پیگیری هستند ضمن اینکه هفت کارخانه نیز در خارج از شهرک صنعتی در دست احداث است.
کم دروغ بگید