کاهش چشمگیر تصادفات در همدان با هوشمندسازی معابر شهری
رییس پلیس راهور شهرستان همدان از کاهش ۲۰ مورد تصادف فوتی و ۴۰۰ مورد تصادف جرحی در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد و این موفقیت را حاصل اجرای طرح های ایمن سازی و هوشمندسازی معابر شهری دانست.

سرهنگ ابراهیم فارسی، رییس پلیس راهور شهرستان همدان، در دیدار با اعضای شورای اسلامی شهر همدان اعلام کرد: اجرای طرح های هوشمندسازی و ایمن سازی معابر شهری منجر به کاهش قابل توجهی در آمار تصادفات شده است. به گفته وی، در سال جاری نسبت به سال گذشته، ۲۰ فقره تصادف فوتی و ۴۰۰ مورد تصادف جرحی کاهش یافته است.
به گزارش تین نیوز، فارسی با قدردانی از حمایت های شورای شهر و شهرداری همدان در زمینه بودجه ریزی و نصب دوربین های نظارتی، این دستاورد را نتیجه همکاری هدفمند میان مدیریت شهری و پلیس راهور دانست.
سرهنگ فارسی با اشاره به پروژه های در دست اجرا مانند اصلاح هندسی بلوارهای بعثت، احمدی روشن و جانبازان، از تصویب طرح احداث تقاطع غیرهمسطح مدرس در شورای شهر خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این پروژه ها به زودی به بهره برداری برسند.
وی همچنین به وضعیت نامطلوب ترافیکی میدان آرامگاه بوعلی سینا اشاره کرد و ساماندهی این نقطه پرتردد را ضروری دانست. او خواستار برگزاری جلسات ماهیانه مشترک با شورای شهر برای بررسی مشکلات و تقویت نقاط قوت شد.
در ادامه، رییس پلیس راهور همدان به دغدغه های موجود در هوشمندسازی تقاطع ها پرداخت و گفت: در برخی تقاطع ها به دلیل نبود سیستم جریمه خودکار، رانندگان از چراغ قرمز عبور می کنند. وی بر لزوم تکمیل فاز هوشمندسازی برای اعمال جریمه های خودکار تأکید کرد.
سرهنگ فارسی در پایان خاطرنشان کرد: تعامل میان پلیس، شهرداری و شورای شهر در زمینه هایی مانند پارک حاشیه ای و مدیریت ترافیک، در نهایت به نفع شهروندان خواهد بود و باید در بالاترین سطح ادامه یابد.