آغاز رسمی پروژه مدولارسازی در گروه سرمایه گذاری مسکن
در نخستین نشست تخصصی و تسهیل گری پروژه مدولارسازی و استاندارد ابعادی، دستاوردهای شرکت سرمایه گذاری مسکن الوند در زمینه پیش ساختگی و صنعتی سازی ارائه و بررسی شد.
نخستین نشست تخصصی و تسهیل گری پروژه مدولارسازی و استاندارد ابعادی با حضور شقایق یگانه، مدیر تحقیق و توسعه گروه سرمایه گذاری مسکن، معاونت فنی و اجرایی شرکت سرمایه گذاری مسکن الوند و جمعی از مدیران ارشد برگزار شد.
به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی گروه سرمایهگذاری مسکن، مدولارسازی پروژه های انبوه سازی مسکن و تدوین شاخص های بهینه طراحی به عنوان یکی از ماژول های تدوین استاندارد ساخت در مدیریت تحقیق و توسعه تعریف شده است. در این نشست، ابتدا معاونت فنی و اجرایی شرکت سرمایه گذاری مسکن الوند با ارائه دستاوردها در زمینه پیش ساختگی و صنعتی سازی و تجارب زیسته این شرکت، کاربست فناوری های پیش ساخته و سیستم های مدولار نما، دیوارها و سایر المان های ساخت در پروژه های شرکت نامبرده را تشریح کرده و در ادامه، گروه مشاور به ارائه دستاوردهای گام نخست این پروژه شامل مبانی نظری، مطالعات تطبیقی و واکاوی تجارب جهانی در این حوزه پرداخت.
در پایان، مقرر شد ضمن جمع بندی نهایی یافته ها، کمیته نظارتی به منظور اعتبارسنجی و تأیید نهایی گام های پروژه تشکیل شود. این اقدام در راستای استانداردسازی ابعادی المان های عمودی، ارتقای کیفیت و یکپارچه سازی نمای پروژه های آتی شرکت تدوین می شود.