بازدید سایت : ۱۰۱۵۶۹
| کد خبر ۲۳۵۳۲۱
کپی شد

قانون جهش تولید مسکن به کاهش تورم کمک می‌کند

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، قانون جهش تولید مسکن را موجب تقویت تولید، رونق اقتصادی، کاهش تورم و هزینه‌های مسکن ارزیابی کرد.

قانون جهش تولید مسکن به کاهش تورم کمک می‌کند
تین نیوز |

آرا شاوردیاندرباره قانون جهش تولید مسکن،  گفت: ساخت یک میلیون واحد مسکونی در یکسال با احتساب اینکه تا چهار سال آینده باید چهار میلیون واحد مسکونی داشته باشیم، موجب تقویت تولید و کاهش تورم و هزینه‌های مسکن می‌شود و می‌توانیم با رونق اقتصادی جلوی رکود و تورم افسارگسیخته را بگیریم.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، نماینده ارامنه شمال در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این طرح زمین‌هایی در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار می‌گیرد و دست دلالان از این صنعت کوتاه و تورم کنترل می‌شود. در حوزه دانش فنی و صنعت مسکن می‌توانیم از نیروهای مجرب و محصولات صادراتی چون تیرآهن و سیمان استفاده کنیم. هر چند کنترل تورم فقط در بخش مسکن نیست و در خیلی موارد دیگر هم باید اقداماتی صورت بگیرد.

شاوردیان افزود: امیدواریم با حضور احسان خاندوزی در وزارت امور اقتصاد و دارایی و برنامه‌های خوبی که برای کنترل تورم ارائه می‌کند، شاهد رونق اقتصادی در همه عرصه‌ها باشیم.

وی درباره تثبیت نرخ مصالح ساختمانی، گفت: قیمت سیمان زمانی به بیش از ۸۰ هزار تومان رسیده بود اما با برنامه‌های وزارت صمت و حمایت از کارخانه‌های تولید سیمان، قیمت این محصول به زیر ۳۰ هزار تومان رسید. یکی از دلایل گرانی‌ها، کمبود برق و بهم خوردن تعادل میان عرضه و تولید بود.

دبیر دوم کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اکنون می‌توانیم صادرات را پوشش دهیم و نیاز داخلی را تامین کنیم و با برنامه‌ریزی، روی قیمت‌ها تاثیر بگذاریم که نمونه بارز آن را می‌توان در کاهش قیمت سیمان و فولاد مشاهده کرد.  

شاوردیان، اعطای تسهیلات ۲۰ درصدی بانک‌ها را برای ساخت مسکن امکان‌پذیر دانست و گفت: در این دوره همه چیز امکان‌پذیر است و این امر بستگی به اراده، همت و عِرق ملی دارد. باید منافع شخصی را کنار بگذاریم و منافع ملی را در نظر بگیریم و شعار ندهیم. می‌توانیم با دعوت از صاحبنظران اقتصادی بسیاری از مشکلات را مرتفع سازیم.

نماینده ارامنه شمال در مجلس شورای اسلامی افزود: در کمیسیون عمران روی طرح جهش تولید مسکن  ۷ ماه کار شد و از نظرات مرکز پژوهش‌های مجلس، وزارت راه و شهرسازی، معاونت عمرانی وزارت کشور، بنیاد مسکن و بانک مسکن و شهرداری استفاده شد. مواردی را که شورای نگهبان متذکر شده بود مرتفع کردیم و اکنون این قانون به دولت ابلاغ شده است. هر چند دولت تا زمان ابلاغ صبر نکرد و زودتر از موعد کار خود را شروع کرده بود که امیدواریم به نتیجه مطلوب برسد.

شاوردیان درباره تفاوت قانون جهش تولید مسکن با مسکن مهر، گفت: اوایل همه می‌گفتند که این قانون همان مسکن مهر است اما اینگونه نیست. در طرح جهش تولید مسکن بحث محیط زیست و تامین برق، آب، گاز و فاضلاب در نظر گرفته شده است. ما از زمین‌های مازاد بلا استفاده سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی استفاده می‌کنیم که کاربرد کشاورزی ندارد و در آن حریم شهرها مشخص باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.