احتمال ریزش سنگ در جاده های کوهستانی مازندران/رانندگان احتیاط کنند
رییس پلیس راه مازندران گفت: باتوجه به بارش برف و باران، نسبت به احتمال ریزش سنگ در محورهای کوهستانی این استان به رانندگان وسایل نقلیه هشدار داد.
رییس پلیس راه مازندران گفت: باتوجه به بارش برف و باران، نسبت به احتمال ریزش سنگ در محورهای کوهستانی این استان به رانندگان وسایل نقلیه هشدار داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، هادی عبادی افزود: درحال حاضر شاهد ترافیکی نیمه سنگین در محور کندوان و ترافیکی پرحجم در محور هراز هستیم.
وی با اشاره به بارش برف در محور ولی آباد کندوان، افزود: همچنین باتوجه به بارش برف و باران سطح محورهای استان لغزنده است.
رئیس پلیس راه استان مازندران با هشدار ریزش سنگ در محورهای کوهستانی شمال، اعلام کرد: باتوجه به بارش برف و باران احتمال ریزش سنگ در محورهای کوهستانی استان متصور است.
عبادی با بیان اینکه محدودیت های ترافیکی تا روز یک شنبه ۲۸ دی ماه در محورهای مواصلاتی استان ادامه دارد، تصریح کرد: تردد موتورسیکلت ها به جز موتورسیکلت های انتظامی و امدادی تا ساعت ۱۰ صبح روز یک شنبه ۲۸ دی ماه از محورهای کرج - چالوس، هراز و سوادکوه است.
پلیس راه در خصوص ریزش سنگ در جاده های کوهستانی مازندران هشدار داد
وی با اشاره به اینکه تردد تمامی تریلی از محور هراز و بالعکس همچنان ممنوع است، اضافه کرد: تردد تمامی کامیون و کامیونت از ساعت ۸ تا ۲۴ روزهای پنج شنبه ۲۵، جمعه ۲۶، شنبه ۲۷ و یک شنبه ۲۸ دی ماه از محور هراز ممنوع خواهدبود.
رئیس پلیس راه استان مازندران اضافه کرد: درصورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید مأموران پلیس راه محدودیت تردد یک طرفه مقطعی در روزهای پنج شنبه ۲۵، جمعه ۲۶، شنبه ۲۷ و یک شنبه ۲۸ دی ماه به صورت یک طرفه در مسیر رفت یا برگشت از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس محور هراز اجرا خواهد شد.
عبادی با اعلام اینکه تردد تمامی تریلی، کامیون و کامیونت از محور کرج - چالوس و بالعکس همچنان ممنوع است، اظهار کرد: طی روزهای پنج شنبه ۲۵، جمعه ۲۶ و یک شنبه ۲۸ دی ماه درصورت افزایش حجم ترافیک و باتوجه به صلاحدید مأموران پلیس راه محدودیت یک طرفه مقطعی در مسیر رفت یا برگشت محورهای کندوان اعمال خواهدشد.
رئیس پلیس راه استان مازندران با بیان اینکه ساعت ۱۲ روز شنبه ۲۷ دی ماه از ابتدای آزادراه تهران- شمال به مقصد چالوس محدودیت تردد اعمال می شود، تصریح کرد: از ساعت ۱۳ از ابتدای پل زنگوله، انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس کاملاً مسدود شده و از ساعت ۱۵ همان روز مسیر شمال به جنوب مرزن آباد به سمت تهران یک طرفه می شود.
سرهنگ عبادی گفت که تردد از مسیر جاده قدیم کرج- چالوس تا محدوده پل زنگوله برای ساکنان و افراد محلی آزاد بوده اما در روزهای اعمال محدودیت در مسیر شمال به جنوب تردد خودروهایی که قصد عزیمت به چالوس را دارند طی ساعت تعیین شده از میدان امیرکبیر به سمت چالوس ممنوع خواهد بود.