| کد خبر ۳۰۵۷۴۳
کپی شد

اجرای عملیات روشنایی ۴.۵ کیلومتر از جاده های سراوان

ایوب کرد: اجرای طرح روشنایی جاده سراوان با هدف ارتقای ایمنی، حذف نقاط پرحادثه و کاهش تصادفات جاده ای انجام شده است.

اجرای عملیات روشنایی ۴.۵ کیلومتر از جاده های سراوان
تین نیوز |

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان گفت: عملیات روشنایی ۴.۵ کیلومتر از محورهای مواصلاتی شهرستان سراوان با اعتباری بالغ بر ۴۳ میلیارد ریال اجرا شد.

به گزارش تین نیوز،  ایوب کرد گفت: عملیات روشنایی در بزرگراه شهید میرمراد زهی، بزرگراه مولوی ساداتی و تقاطع حادثه خیز محور ورودی فرودگاه سراوان به طول ۴.۵ کیلومتر اجرا شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۴۳ میلیارد ریال و با هدف ارتقای ایمنی تردد، حذف نقاط پرحادثه و کاهش تصادفات به بهره برداری رسیده است.

وی تصریح کرد: اجرای چنین طرح هایی می تواند نقش مؤثری در بهبود وضعیت ایمنی جاده ها، کاهش سوانح رانندگی و ارتقای کیفیت سفر برای کاربران این محورها داشته باشد.

کرد در پایان خاطزنشان کرد: ارتقای ایمنی محورهای ارتباطی به ویژه در نقاط پرحادثه، از اولویت های اصلی این اداره کل در راستای حفظ جان مسافران و کاربران جاده ای است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
منبع: خبرگزاری مهر
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.