بازدید سایت : ۸۵۸۰۱

بدون افزایش قیمت بنزین، تعادل در تراز تولید و مصرف را فراهم می کنیم

راهکارهای غیرقیمتی که به بخشی فراتر از وزارت نفت یعنی در همکاری با دیگر سازمان ها و وزارتخانه ها بازمی گردد، در دستور کار خواهد بود تا بدون افزایش قیمت بنزین امکان ایجاد تعادل در تراز تولید و مصرف فراهم شود.

بدون افزایش قیمت بنزین، تعادل در تراز تولید و مصرف را فراهم می کنیم
تین نیوز |

وزیر نفت با تأکید براینکه راهکارهای قیمتی برای رفع ناترازی بنزین هرگز مدنظر نیست، گفت: راهکارهای غیرقیمتی که به بخشی فراتر از وزارت نفت یعنی در همکاری با دیگر سازمان ها و وزارتخانه ها بازمی گردد، در دستور کار خواهد بود تا بدون افزایش قیمت بنزین امکان ایجاد تعادل در تراز تولید و مصرف فراهم شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایمنا، محسن پاک نژاد در نخستین روز کاری خود درباره برنامه کوتاه مدت وزارت نفت برای رفع چالش ناترازی انرژی ازجمله مدیریت مصرف گاز اظهار کرد: بنده به طور دقیق راهکارهای عملیاتی را برای رفع این چالش در ذیل سرفصل های برنامه به نمایندگان مجلس شورای اسلامی و کمیسیون تخصصی ارائه کرده ام، البته این موضوع به معنای آن نیست که امکان رفع کامل ناترازی در کوتاه مدت وجود داشته باشد اما این امکان فراهم می شود که ناترازی تا حدودی تعدیل شود.

وی با اشاره به اقدام ارزشمند دولت سیزدهم در حوزه دیپلماسی انرژی برای واردات گاز از ترکمنستان در قالب سوآپ گاز افزود: از آنجا که بخشی از این گاز در داخل مصرف می شود، ازاین رو به رفع ناترازی گاز هم کمک می کند. هم اکنون هرگز راهکارهای قیمتی برای رفع ناترازی بنزین مدنظر نیست.

وزیر نفت ادامه داد: راهکارهای غیر قیمتی رفع ناترازی بنزین نیز به بخشی فراتر از وزارت نفت یعنی در همکاری با دیگر سازمان ها و وزارتخانه ها بازمی گردد؛ راهکارهایی مانند استفاده از خودروهای کم مصرف یا خودروهای برقی و مواردی از این قبیل که در دستور کار خواهد بود تا بدون افزایش قیمت بنزین امکان ایجاد تعادل در تراز تولید و مصرف فراهم شود.

پاک نژاد درباره جذب سرمایه در صنعت نفت بیان کرد: الگوی رابطه مالی دولت و شرکت ملی نفت ایران که سال هاست تعریف شده است نیاز به بازنگری دارد. سازوکار ۱۴.۵ درصد کنونی به نحوی است که شاید بخش جاری صنعت نفت را نیز به زحمت پوشش دهد.

بهره گیری از الگوهایی برای جذب سرمایه خارج از وزارت نفت

وی تصریح کرد: بنابراین الگوهایی را برای استفاده از سرمایه های خارج از وزارت نفت و نه لزوماً سرمایه های خارجی، در نظر داریم. یکی از این نمونه ها استفاده از منابع مالی شرکت ها و صنایع عمده مصرف کننده گاز مانند پتروشیمی ها است که این شرکت ها را در توسعه بالادست صنعت نفت برای تأمین خوراک دخیل کنیم.

وزیر نفت در پایان گفت: امروز قرار است به عنوان نخستین کار در وزارت نفت با آقای اوجی گفت وگو کنم و از تجارب ارزشمندشان بهره مند شوم.

نخستین شورای معاونان وزارت نفت در دولت چهاردهم پس از دیدار پاک نژاد با جواد اوجی، وزیر نفت دولت سیزدهم برگزار خواهد شد. محسن پاک نژاد روز چهارشنبه ۳۱ مرداد با کسب ۲۲۲ رأی موافق از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به عنوان وزیر نفت دولت چهاردهم انتخاب شد.

پاک نژاد در پیام خود پس از کسب رأی موافق از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و انتخاب به عنوان وزیر نفت دولت چهاردهم نوشته است: «در نخستین روز آغاز به کار به عنوان وزیر نفت ایران، دست و بازوی دلیرمردان صحنه عملیات صنعت نفت را می بوسم و با صراحت می گویم که همه سرمایه صنعت نفت ایران شما هستید و تا شما هستید، ایران در سپهر جهانی انرژی سرافراز و قدرتمند است. من خود را متعهد به رفع مشکل ها و مسائل همه کارکنان نفت می دانم و در این راه همراهی شما را می طلبم.»

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • ناشناس پاسخ

    کاش ایشون راجع به مهمترین راهکار یعنی استفاده از حمل و نقل عمومی (جمعی و حتی انبوه بر) هم صحبت می کرد.