| کد خبر ۳۰۴۰۲۶
کپی شد

بزرگراه شمالی کرج، ترافیک تهران-قزوین را کاهش می‌دهد

معاون حقوقی رئیس‌جمهور پروژه بزرگراه شمالی کرج را نماد اراده و خودباوری ملت ایران در برابر فشارهای خارجی دانست و گفت: ملت ایران با وجود تحریم‌ ها، به پیشرفت‌ های بزرگی دست یافته‌ اند که حتی در شرایط عادی نیز دشوار است.

بزرگراه شمالی کرج، ترافیک تهران-قزوین را کاهش می‌دهد
تین نیوز |

معاون حقوقی رئیس جمهور پروژه بزرگراه شمالی کرج را نماد اراده و خودباوری ملت ایران در برابر فشارهای خارجی دانست و گفت: ملت ایران با وجود تحریم ها، به پیشرفت های بزرگی دست یافته اند که حتی در شرایط عادی نیز دشوار است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، حجت الاسلام مجید انصاری روز دوشنبه سوم شهریور در جریان سفر نیم روزه خود به استان البرز و بازدید از پروژه بزرگراه شمالی کرج، این طرح را یکی از پروژه های ملی مهم و کم نظیر کشور توصیف کرد و از تلاش های گسترده مهندسان، کارگران و مدیران این پروژه قدردانی کرد.

وی با اشاره به اهداف این سفر گفت: صبح امروز به همراه رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت، ابتدا با حضور در مرقد امام خمینی (ره)، به مقام شامخ بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران و شهدای انقلاب ادای احترام کردیم. سپس برای بازدید از پروژه های مهم استان البرز وارد کرج شدیم. بزرگراه شمالی کرج، پروژه ای ملی، فنی و کلیدی است که نقش مؤثری در کاهش ترافیک محور تهران-قزوین و روان سازی تردد در این منطقه ایفا می کند.

انصاری در ادامه با تأکید بر دستاوردهای ملی در شرایط سخت اقتصادی افزود: در شرایطی که دشمنان گمان می کنند می توانند با تحریم ملت ایران را به زانو درآورند، پروژه هایی از این دست نشان می دهد که ایرانیان، با تکیه بر توان داخلی، موفق به انجام کارهایی می شوند که حتی در شرایط عادی نیز دشوار است. اجرای این پروژه با دستان پرتوان مهندسان، کارگران و متخصصان ایرانی صورت گرفته و مایه افتخار ملی است.

 

وی ضمن تشکر از صبوری مردم کرج در طول اجرای این طرح ها اظهار کرد: بدون همراهی مردم، تحقق چنین پروژه هایی ممکن نبود. اطمینان دارم که نتیجه این تلاش ها رضایت عمومی و دعای خیر مردم را به همراه خواهد داشت.

انصاری در پایان ابراز امیدواری کرد که با اتحاد، همدلی و اتکای بیشتر به ظرفیت های داخلی، مسیر توسعه، پیشرفت و رفع مشکلات با قدرت ادامه یابد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.

  • Mmd پاسخ

    باسلام و عرض ادب
    دقیق تر این است که بفرمایند بزرگراه شمالی ترافیک را از شرق کرج به غرب کرج جابجا خواهد کرد و‌کاهش بار ترافیک کل شبکه ساده انگاری است. موفق باشبد

  • ناشناس پاسخ

    بزرگ راه؟🤔
    کمربند شمالی کرج نه بزرگراه
    درمحدوده شهر با سرعت ۶۰ کیلومتر بزرگراه نمی شود

  • مجید رئیسی پاسخ

    هیچ تاثیری به قزوین ندارد اتوبان قبل بهشت سکینه تمام زمانی تاثیر دارد که ادامه تا قزوین امتداد پیدا کنه حدود 85کیلومتر

  • ناشناس پاسخ

    حالا تمومش کنید بعد از همدیگه تقدیر و تشکر کنید والا به خدااااااا انتظار مهدی داره به پایان می رسه اما انتظار یه بزرگراه ساده هنوز تموم نشده خوبه روی دریا بزرگراه نساختید اون موقع دیگه باید کم کم یه سال نوری منتظر می موندیم

  • حسین پاسخ

    تشکر از مسئولین مربوطه ،ورودی از شرق و غرب کرج به شهرکهای شالی کرج راحتتر میشه.