تبدیل ایران به قطب باری منطقه با اجرای موافقت نامه تجارت آزاد با اوراسیا
به دلیل دسترسی کشورمان به آب های آزاد، این ظرفیت برای ما فراهم است تا امکان انتقال کالا را از کریدور جنوب- شمال داشته باشد و با توسعه روابط حمل و نقل هوایی کشورها عضو اوراسیا، ایران می تواند به قطب منطقه در حوزه باری تبدیل شود.
رییس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: به دلیل دسترسی کشورمان به آب های آزاد، این ظرفیت برای ما فراهم است تا امکان انتقال کالا را از کریدور جنوب- شمال داشته باشد و با توسعه روابط حمل و نقل هوایی کشورها عضو اوراسیا، ایران می تواند به قطب منطقه در حوزه باری تبدیل شود.
امروز؛ امضای توافقنامه تجارت آزاد ایران و اوراسیا
اولین موافقت نامه تجارت آزاد ایران با اتحادیه اقتصادی اوراسیا امضا شد
جزئیات توافق بی سابقه تجارت آزاد ایران و اوراسیا
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، محمد محمدی بخش با اشاره به امضای موافقت نامه تجارت آزاد ایران و اوراسیا افزود: نظر به امضای موافقت نامه تجارت آزاد میان کشورمان و کشورهای عضو اوراسیا، به طور قطع فرصت هایی برای توسعه روابط تجاری میان این کشورها فراهم خواهد شد.
وی بیان داشت: در همین راستا، با توجه به موقعیت ژئوپلتیک کشورمان در منطقه و بستر تاریخی برای توسعه حمل و نقل چندوجهی برای تامین نیازمندی های حوزه اوراسیا از طریق کشور، امکان ایجاد ظرفیت های مناسب برای توسعه روابط حمل و نقل هوایی وجود دارد.
محمدی بخش ادامه داد: همچنین با در نظر گرفتن مزایای پیش بینی شده در این موافقت نامه برای توسعه روابط تجاری، می توان از این فرصت به منظور حمل و نقل کالاهای استراتژیک توسط هواپیما استفاده کرد.
وی گفت: اهمیت دسترسی کشورمان به آب های آزاد، این ظرفیت را برای ما فراهم می آورد تا امکان انتقال کالا را از کریدور جنوب به شمال داشته باشد و بدین ترتیب با توسعه روابط حمل و نقل هوایی این کشورها، کشورمان می تواند به قطب منطقه در حوزه باری تبدیل شود.
رییس سازمان هواپیمایی کشوری خاطرنشان کرد: با توجه به توانمندی های کشورمان در حوزه های فنی، تعمیر و نگهداری و آموزشی در حوزه هواپیمایی و زیرساخت های فرودگاهی در سراسر کشور، وجود بستر مناسب همکاری های هوایی فرصتی برای این کشورها برای توسعه روابط خود در حوزه حمل و نقل مهیا خواهد کرد.
وی اضافه کرد: به عبارت دیگر، با توجه به ظرفیت های فنی، تعمیر و نگهداری، آموزشی و نیز زیرساخت های فرودگاهی، امکان بهره مندی از فرصت پیش آمده در جهت توسعه حمل و نقل هوایی می تواند مهم و اثرگذار باشد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت پیش از ظهر دوشنبه (چهارم دی ماه ۱۴۰۲) با هدف مذاکره با برخی مقام های اتحادیه اقتصادی اوراسیا و امضای موافقت نامه دائمی تجارت آزاد جمهوری اسلامی ایران با اعضای این اتحادیه، وارد سن پترزبورگ روسیه شد.
در این سفر یک روزه، موافقت نامه تجارت آزاد جمهوری اسلامی ایران با اتحادیه اوراسیا امضا شد که پس از تصویب مجالس ایران و پنج کشور عضو این اتحادیه، تعرفه حدود ۸۷ درصد اقلام کالایی در مبادلات تجاری دوجانبه حذف می شود.