بازدید سایت : ۳۸۰۱۷
| کد خبر ۲۱۹۴۰۴
کپی شد

◄ برگزاری آزمون‌های گواهینامه خلبانی از هفته آینده از سر گرفته شد

آزمون‌های پایه و تایپ خلبانی و فنی سازمان هواپیمایی کشوری که مدتی به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزار نشده بود مجدداً از تاریخ ۷ مهر ماه برگزار می‌شود.

برگزاری آزمون‌های گواهینامه خلبانی از هفته آینده از سر گرفته شد
تین نیوز |

آزمون‌های پایه و تایپ خلبانی و فنی سازمان هواپیمایی کشوری که مدتی به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزار نشده بود مجدداً از تاریخ ۷ مهر ماه برگزار می‌شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری، آزمون‌های پایه و تایپ خلبانی و فنی با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی اعم از ضد عفونی کردن سایت امتحانات، الزام به استفاده از ماسک و با یک چهارم ظرفیت سایت امتحانات، برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است بر اساس رویه‌های معمول دفتر گواهینامه‌های پرسنلی، داوطلبانی که در آزمون‌ها غایب باشند برای مدت مشخص از شرکت در آزمون بعدی محروم خواهند بود اما برای افرادی که قبل از تاریخ ۷ مهر ماه سال جاری ثبت نام کرده و به دلیل بیماری یا نگرانی‌های ناشی از ویروس کرونا در آزمون‌ها شرکت نکنند، این محرومیت کاهش خواهد یافت.

گفتنی است یکی از الزامات اخذ گواهینامه‌های خلبانی و فنی-مهندسی، شرکت و قبولی در این آزمون‌هاست که در حال حاضر توسط سازمان هواپیمایی کشوری برگزار می‌شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.