| کد خبر: 168255 |

◄ افزایش نرخ کرایه حمل ونقل بار در استان کرمان

نرخ کرایه حمل ونقل بار در استان کرمان ۲۰ درصد افزایش یافت.

تین نیوز

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اعلام کرد نرخ کرایه حمل‌ونقل بار در استان کرمان ۲۰ درصد افزایش یافت مدیر‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان با اشاره به اینکه نرخ کرایه بار در استان کرمان از سال ۹۴ تغییری نکرده و معمولاً براساس توافق صاحب بار و راننده انجام می‌شد گفت: نرخ کرایه بار در استان کرمان ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش یافت.

به گزارش تین‌نیوز وبه نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای استان کرمان، خداداد مقبلی پیرامون آخرین وضعیت اعتراض کامیون‌داران و ناوگان باربری در استان کرمان افزود: جلساتی در این رابطه با آن‌ها برگزار شد و تقریباً از اواخر دهه 80 که یارانه‌ها از سیستم بازار حذف شد، آزادسازی قیمت‌ها آغاز شد و یک رقابت در بازار به‌منظور ارتقای کیفیت خدمات‌دهی ایجاد شد.

مقبلی بابیان اینکه از سال 94 که آخرین نرخ نامه داده‌شده کرایه‌ها افزایش پیدا نکرده بود افزود: معمولاً کرایه تابع عرضه و تقاضا است و در حقیقت نرخ کرایه توافقی بین صاحب کالا و راننده است و در سال‌های گذشته هم ازآنچه که زیاد بار نبود، خود راننده‌ها هم اصراری برافزایش کرایه بار نداشتند.

وی با اشاره به اینکه در استان حدود 12 هزار و 400 ناوگان باری داریم که یک ناوگان بسیار پرتوان است؛ خاطر‌نشان کرد: 60‌درصد از ناوگان باری ما در معادن فعال هستند که حدود پنج هزار از ناوگان باری استان در شهرستان سیرجان است و هم اشتغال بسیار خوبی ایجاد کرده و هم در توسعه اقتصادی استان نیز بسیار اثرگذار است.

مقبلی بابیان اینکه در تاریخ 29 اردیبهشت‌ماه امسال یعنی قبل از اعتراضات رانندگان، جلساتی با انجمن‌های مرتبط با رانندگان گذاشتیم گفت: در آن جلسات به این توافق رسیدیم که نرخ کرایه به 15 الی 20 درصد افزایش پیدا کند و این توافق را هم به مدیر‌کل سیاسی امنیتی استان اعلام شد تا به فرمانداری‌های سراسر استان اطلاع‌رسانی شود.

وی با اشاره به اینکه واقعیت این است که از اواخر فروردین‌ماه افزایش قابل محسوسی در روغن و لاستیک و سایر وسایل موردنیاز خودرو داشتیم و همین موضوع یکی از دلایل اعتراضات بود افزود: رانندگان معتقد بودند که با افزایش قیمت لوازم موردنیاز آن‌ها باید نرخ کرایه هم افزایش پیدا کند.

مدیر‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان بابیان اینکه در استان کرمان رانندگان خواستار ایجاد سامانه نوبت‌دهی برای رانندگان هم بودند تصریح کرد: ما یک‌بار تجاری داریم و یک‌بار هم برای توزیع سیمان است که سه کارخانه سیمان در سطح استان کرمان داریم.

وی با اشاره به اینکه یک نرم‌افزار نوبت‌دهی نواقصی دارد و در اسرع وقت به‌روزرسانی و نواقص آن برطرف خواهد شد؛ گفت: حوزه ناوگان تجاری ما نیز از اواخر 95 بنا بود که سالن اعلام بار راه‌اندازی شود اما چون هیچ برنامه آزمایش‌شده‌ای در کشور نداشتیم و فقط دو استان برای راه‌اندازی این سالن به‌عنوان پایلوت انتخاب شدند، قرار شد در استان هم راه‌اندازی شود و برنامه نوبت‌دهی در استان بوشهر مبنا قرار داده شد که الان دو هفته است این سالن راه‌اندازی شده اما به دلایلی توسط شرکت‌های باری همکاری خوبی نشد.

مقبلی بابیان اینکه تمام رانندگان باید دارای کارت هوشمند باشند و برای دریافت کارت هوشمند باید تقاضای خود را به اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بدهند افزود: این کارت پس از گذراندن دوره‌های آموزشی به رانندگان داده می‌شود و تمام خدمات نیز باوجوداین کارت ارائه می‌شود و سهمیه سوخت نیز باوجود کارت هوشمند اختصاص داده می‌شود و وجود کارت هوشمند برای رانندگان الزامی است.

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.