| کد خبر ۲۵۹۵۷۶
کپی شد

روکش آسفالت ۳۵۰ کیلومتر جاده در آذربایجان شرقی اصلاح شد

با توجه به نقش خطوط ترافیکی در تامین ایمنی راه ها، به ویژه محورهای اصلی، طرح اجرا و احیا خطوط امحا شده، همواره در دستور کار این اداره قرار دارد.

روکش آسفالت ۳۵۰ کیلومتر جاده در آذربایجان شرقی اصلاح شد
تین نیوز |

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای آذربایجان شرقی گفت: در پنج ماهه امسال ۳۵۰ کیلومتر از جاده های استان روکش آسفالت شده و زیر بار ترافیک رفت.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، ولی پورمحمد معاون راهداری اداره کل راهداری حمل ونقل جاده ای استان گفت: برای اجرای روکش آسفالت در محورهای مواصلاتی استان ۲۶۶ هزار تن آسفالت استفاده شده است.

 وی همچنین با اشاره به اهمیت رفع ناترازی های جاده ها برای تسهیل تردد خودروها افزود: در این مدت ۴۱ هزار مترمربع عملیات چاله پرکنی در جاده های آذربایجان شرقی انجام شده است.

 معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای آذربایجان شرقی شانه سازی جاده ها را یکی از موارد مؤثر برای ارتقای ایمنی جاده ها دانست و گفت: ۳۰ کیلومتر شانه سازی و ۳۲۰ کیلومتر اصلاح شیب شیروانی در جاده ها انجام شد.

 پورمحمد همچنین از تسطیح ۱۳۰ کیلومتر از راه های روستایی آذربایجان شرقی در پنج ماهه سال جاری خبر داد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
منبع: پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.