| کد خبر: 172535 |

در بیست و یکمین جشنواره استانی شهید رجایی و برای دومین سال متوالی؛

◄ اداره کل بنادرودریانوردی هرمزگان دستگاه برتر در شاخص اقتصاد مقاومتی شد

اداره‌کل بنادرودریانوردی هرمزگان در بیست و یکمین جشنواره استانی شهیدرجایی در حوزه شاخص‌های اختصاصی به‌عنوان دستگاه برتر در شاخص اقتصاد مقاومتی موردتقدیر قرار گرفت.

تین نیوز

باهدف معرفی برترین‌ دستگاه‌های های اجرایی به لحاظ ارزیابی عملکرد سال ۹۶، بیستویکمین جشنواره شهیدرجایی هرمزگان با حضور استاندار و جمعی از مدیران دستگاه‌های مختلف در سالن همایش‌های شرکت گاز بندرعباس برگزار و ‌دستگاه‌های برگزیده در شاخص‌های مختلف، معرفی و تجلیل شدند.

به گزارش تین‌نیوز و به نقل از واحد اطلاعات و اخبار روابط عمومی اداره‌کل بنادرودریانوردی هرمزگان، بر همین اساس، اداره‌کل بنادرودریانوردی هرمزگان در حوزه شاخص‌های اختصاصی حائز رتبه برتر شد و به‌عنوان دستگاه برگزیده در راستای اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های اقتصاد مقاومتی در سال ۹۶مورد تجلیل قرار گرفت.

اله‌مراد عفیفی‌پور مدیرکل بنادرودریانوردی هرمزگان در آیین اختتامیه این جشنواره برگزار شد، لوح تقدیر خود را از فریدون همتی، استاندار و رئیس جشنواره شهیدرجایی در هرمزگان دریافت کرد.

اداره‌کل بنادرودریانوردی هرمزگان طی یک سال گذشته در راستای مسئولیت‌های اجتماعی خود و به‌منظور توسعه گردشگری دریایی در سواحل و جزایر خلیج‌فارس و دریای عمان با ایجاد رمپ‌ها و اسکله‌های گردشگری استاندارد و همچنین نصب تجهیزات ارتباطات رادیویی در مناطق گردشگری قدم‌های موثری را در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی با ایجاد اشتغال مولد و پایدار برای ساحل‌نشینان و ساکنان جزایر برداشته است.

عفیفی‌پور در حاشیه این مراسم با اشاره به تدوین بسته توسعه گردشگری دریایی در استان توسط اداره‌کل بنادرودریانوردی هرمزگان اظهار داشت: در قالب این بسته، سه بخش ساخت و نصب تجهیزات فنی، اقدامات عمرانی و همچنین توسعه دریایی و شناورها در نظر گرفته شد. همچنین فهرست کاملی از نیازمندی‌ها در این رابطه احصا شامل نصب اسکله شناور، احداث سایبان، تأمین روشنایی، تجهیزات ارتباطات رادیویی، سامانه اطفای حریق، تعیین مسیر تردد و همچنین انجام لایروبی احصا شده است.

وی از شناسایی و جانمایی ۱۳بندر و اسکله گردشگری در این استان خبر داد و افزود: لافت قدیم، کند الو، طبل، سهیلی، گورزین و شیب دراز در جزیره قشم، جزیره هنگام، شیو و تبن در شهرستان پارسیان، تیاب در شهرستان میناب، خور آذینی در شهرستان سیریک، خور خلاصی در شهرستان جاسک و جنگل حرا در بندرخمیر به‌عنوان مناطق سیزده‌گانه‌ای محسوب می‌شود که تاکنون اقداماتی برای ایجاد اسکله‌ها و بندرگاه‌های استاندارد گردشگری عملیاتی شده و یا در حال مطالعه است.

مدیرکل بنادرودریانوردی هرمزگان با تشریح اقدامات مربوط به عملیات توسعه و تجهیز این بنادر و اسکله‌ها، گفت: مطالعات مربوط به آبنگاری (هیدرو گرافی) در این مناطق به انجام رسیده و تاکنون اسکله‌های فلزی شناور در پنج منطقه شامل خور آذینی، جزیره هنگام، روستاهای ساحلی کندالو، گورزین و شیب دراز جزیره قشم نصب و مناطق دیگری ازجمله سهیلی و طبل به تجهیزات رادیویی و مخابرات دریایی مجهز شده است.

عفیفی‌پور اضافه کرد: نصب چراغ‌های دریایی و بیکن در بنادر شیو و کندالو و همچنین نصب بویه در بندرگاه جزیره هنگام و روستای کندالو از دیگر اقداماتی است که تاکنون عملیاتی شده و نصب اسکله شناور در روستای ساحلی شیو در شهرستان پارسیان نیز در دستور کار قرار دارد.

یادآور می‌شود، اداره‌کل بنادرودریانوردی هرمزگان سال گذشته نیز در همین شاخص به‌عنوان دستگاه برتر موردتقدیر قرارگرفته و از عفیفی‌پور به‌عنوان مدیر دستگاه اجرایی برتر تجلیل شده بود.

در بخشی دیگری از این جشنواره، سیدمهدی طباطبایی‌فرد رئیس اداره ثبت شناوران اداره‌کل بنادرودریانوردی هرمزگان به‌عنوان کارمند نمونه دولت در هرمزگان معرفی شد و لوح تقدیر خود را از دستان استاندار دریافت کرد.

index

 

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.