| کد خبر ۳۰۹۰۱۷
کپی شد

کاهش چشمگیر آمار تلفات ناشی از تصادفات درون‌شهری طی سال‌جاری

رئیس کمیسیون حمل ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر زنجان با اشاره به کاهش چشمگیر آمار تلفات ناشی از تصادفات درون شهری گفت: در سال جاری شاهد کاهش قابل توجه آمار کشته شدگان در معابر شهری زنجان هستیم، به طوری که تا این زمان نسبت به سال گذشته ۱۲ نفر کاهش ثبت شده است.

تین نیوز |

رئیس کمیسیون حمل ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر زنجان با اشاره به کاهش چشمگیر آمار تلفات ناشی از تصادفات درون شهری گفت: در سال جاری شاهد کاهش قابل توجه آمار کشته شدگان در معابر شهری زنجان هستیم، به طوری که تا این زمان نسبت به سال گذشته ۱۲ نفر کاهش ثبت شده است.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایمنا، سعید نجفی  اظهار کرد: در راستای اصلاح معابر و کاهش ترافیک اقدامات متعددی در شهر زنجان انجام شده است.

وی با اشاره به کاهش چشمگیر آمار تلفات ناشی از تصادفات درون شهری افزود: در سال جاری شاهد کاهش قابل توجه آمار کشته شدگان در معابر شهری زنجان هستیم، به طوری که تا این زمان نسبت به سال گذشته ۱۲ نفر کاهش ثبت شده است.

رئیس کمیسیون حمل ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر زنجان با اشاره به اینکه در مدت مشابه سال گذشته، سه نفر در تصادفات درون شهری جان خود را از دست داده بودند، اما با اقدامات اصلاحی و عمرانی انجام شده در سطح شهر، این آمار روند کاهشی داشته است، گفت: این کاهش فوتی ها جای قدردانی از مجموعه پلیس راهور و شهرداری زنجان دارد.

نجفی اظهار داشت: اصلاح معابر و اجرای طرح های ایمنی ترافیکی که با برنامه ریزی مدیریت شهری انجام شده، نقش مؤثری در کاهش تصادفات و تلفات داشته است.

وی گفت: حتی یک مورد فوت در تصادفات شهری نیز برای شهر زنجان زیاد است و باید به سمتی حرکت کنیم که روزی هیچ حادثه منجر به فوت در معابر شهری رخ ندهد.

عضو شورای اسلامی شهر زنجان در ادامه با اشاره به اقدامات واحد مهندسی ترافیک شهرداری گفت: بر اساس بررسی های انجام شده، حدود ۳۰ تا ۴۰ نقطه حادثه خیز و دارای گره ترافیکی در سطح شهر شناسایی شده است.

نجفی افزود: این نقاط در کمیته فنی شهرداری با حضور نمایندگان شورا، فرمانداری، پلیس و سایر دستگاه های ذی ربط بررسی شده اند.

وی تأکید کرد: بیشتر این نقاط مشکلات جدی مالی یا معارض ملکی ندارند و با هماهنگی و همکاری بین شهرداری، شورای شهر و شورای ترافیک استان، می توان بخش عمده ای از این مشکلات را برطرف کرد.

رئیس کمیسیون حمل ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر زنجان خاطرنشان کرد: امیدواریم با ادامه روند اصلاح معابر، ارتقای ایمنی ترافیکی و همگرایی همه نهادهای مسئول، شاهد کاهش چشمگیر تصادفات و تلفات درون شهری زنجان باشیم و روزی فرا برسد که هیچ خانواده ای در اثر سوانح رانندگی داغدار نشود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.