کاهش ۲۸ درصدی تخلفات اضافه بار در خوزستان
رئیس اداره ایمنی و پایش حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان، از ثبت کاهش محسوس تخلفات اضافهبار و افزایش چشمگیر میزان قبولی خودروها در مراکز معاینه فنی استان طی دو ماهه نخست سال ۱۴۰۵ خبر داد.
رئیس اداره ایمنی و پایش حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان با اشاره به عملکرد حوزه ترافیک و حملونقل استان اظهار کرد: در دو ماهه نخست سال ۱۴۰۵، تعداد تخلفات اضافهبار در استان به ۴ هزار و ۶۱۰ مورد رسید، در حالی که این رقم در مدت مشابه سال قبل، ۶ هزار و ۴۳۷ مورد بود. همچنین در اردیبهشتماه سال جاری، ۴ هزار و ۴۴۱ مورد تخلف اضافهبار ثبت شد.
به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، احسان نونژاد افزود: در دو ماهه نخست سال ۱۴۰۵، تعداد خودروهای قبولی در مراکز معاینه فنی به ۱۸ هزار و ۹۶۸ دستگاه رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.
رئیس اداره ایمنی و پایش حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان، با بیان اینکه مجموع مراجعات به مراکز معاینه فنی در دو ماهه نخست سال جاری به ۱۹ هزار و ۷۹۸ دستگاه رسید، ادامه داد: در همین بازه زمانی، تعداد ۲ هزار و ۴۲۳ دستگاه خودرو مردود شدند.
نونژاد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تخلفات خاص اضافهبار گفت: در دو ماهه نخست سال ۱۴۰۵، تعداد تخلفات اضافهبار به ۷۷ فقره رسید و میزان اضافه تناژ ثبتشده نیز ۲۱۵ تن بود. در اردیبهشتماه نیز ۶۸ فقره تخلف اضافهبار به ثبت رسید.
باید قانون تناژ به رول قدیم برگردانند ، ۱۸چرخ ۴۰تن باشد روی کارت ثبت شود ،