بازدید سایت : ۹۷۰۰۴

ورود موتورسیکلت‌ های برقی برای کار و بار به پایتخت؛ تعویض موتورهای بنزینی با اقساط ۶۰ ماهه

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل و نقل بار و پایانه های مسافری شهر تهران جزییات ورود موتورسیکلت های برقی و حمل و نقل بار را تشریح کرد.

تین نیوز |

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل و نقل بار و پایانه های مسافری شهر تهران جزییات ورود موتورسیکلت های برقی و حمل و نقل بار را تشریح کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، پوریا علیمردانی  با اعلام خبر ورود موتورسیکلت های برقی به حوزه ساماندهی بار در تهران، گفت: شهرداری تهران در اقدامی طرح برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی و موتورسیکلت های کار را در دستور کار قرار داد و بر همین اساس طرح جایگزینی موتورسیکلت های بنزینی با برقی به زودی آغاز می شود.

وی با بیان اینکه حدود چهار میلیون موتورسیکلت در تهران تردد می کنند که ۲۱ درصد آلایندگی گازی و ۱۰ درصد آلودگی ناشی از ذرات معلق مربوط به موتورسیکلت های بنزینی است، اظهار کرد: شهرداری تهران در نظر دارد با جایگزینی موتورسیکلت های بنزینی به برقی و با ارائه تسهیلات قرض الحسنه بلند مدت و حذف هزینه خرید باطری از طریق راه اندازی شبکه سوآپ این طرح را اجرا کند.

علیمردانی بیان کرد: متقاضیان بعد از ثبت نام که شرایط آن به زودی اعلام می شود، می بایست نسبت به اسقاط موتورسیکلت فرسوده خود اقدام کرده و ضمن دریافت تسهیلات با پرداخت مبلغی به عنوان پیش پرداخت و در اقساط ۶۰ ماهه، صاحب موتورسیکلت برقی شوند.

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل و نقل بار و پایانه های مسافری شهر تهران تصریح کرد: در مرحله اول در بین متقاضیانی که ثبت نام کرده اند قرعه کشی انجام می شود و به ۲۵۰۰ نفر که در اولویت اول قرار دارند بسته حمایتی شهرداری داده می شود و آنها با طی کردن مسیر فوق الذکر یعنی اسقاط خودرو و دریافت تسهیلات صاحب موتورسیکلت برقی می شوند.

علیمردانی با بیان اینکه شهرداری تهران در مورد پشتیبانی از این موتورسیکلت ها چاره اندیشی کرده است، به گونه ای که توسعه زیرساخت های شارژ و سوآپ نیز در سطح شهر در دستور کار قرار دارد، اظهار کرد: ارزش این موتورسیکلت ها حدود ۸۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان است که برای خرید این موتورسیکلت ها ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان وام با بازپرداخت پنج ساله در نظر گرفته شده است که البته برای دریافت این وام نیازی به ضامن نیست.

وی با بیان اینکه باطری موتورهای برقی به صورت سوآپ است و برهمین اساس متقاضیان آن هزینه ای بابت باطری پرداخت نمی کنند، ادامه داد: شارژ موتورسیکلت های برقی بین چهار تا هفت ساعت به طول می انجامد و قابلیت پیمایش ۸۰ تا ۱۱۰ کیلومتر را دارد این در حالی است که این موتورسیکلت ها قابلیت حمل بار دارند و قدرت تحمل ۱۰۰ تا ۲۰۰ کیلوگرم وزن و پیمایش در شیب ۳۰ درجه را هم دارند.

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل و نقل بار و پایانه های مسافری شهر تهران بیان کرد: ثبت نام موتورسیکلت های برقی طی نوروز در پیش رو آغاز می شود و بر اساس برنامه ریزی های انجام شده طی چند ماه آینده ۲۰ هزار موتورسیکلت برقی عرضه می شود و در نظر داریم که تا پایان سال آینده این عدد را به ۱۷۰ هزار دستگاه برسانیم.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.