◄ پروژه راه آهن رشت آستارا
پروژه راه آهن رشت آستارا حلقه آخر کریدور ریلی شمال جنوب کشور است که بندر چابهار را به آستارا وصل می کند و اهمیت راهبردی در تقویت جایگاه اقتصادی ایران در تجارت منطقه ای و بین المللی دارد.

راه آهن رشت–آستارا به طول ۱۶۲ کیلومتر، یکی از پروژه های حیاتی در راستای تکمیل کریدور حمل ونقل بین المللی شمال–جنوب به شمار می رود؛ کریدوری که از بنادر جنوبی ایران آغاز شده و تا کشورهای حوزه دریای کاسپین و فراتر از آن امتداد دارد.
این پروژه نه تنها مسیر ریلی ایران را به خطوط راه آهن جمهوری آذربایجان متصل می کند، بلکه فرصت های بی سابقه ای برای تسهیل ترانزیت کالا، توسعه اقتصادی و همکاری های منطقه ای فراهم می آورد.
مطالعات زمین شناسی راه آهن رشت آستارا و تحویل ۱۴.۲ کیلومتر از اراضی تملک شده پروژه راه آهن رشت – آستارا با حضور مسئولان ایرانی و هیات روسی در شهرک صنعتی شهرستان صومعه سرا 25 اردیبهشت 1404 آغاز شد.
به گزارش تین نیوز ، با تحویل رسمی اراضی تملک شده و آغاز مطالعات زمین شناسی؛ پروژه راه آهن رشت – آستارا به عنوان یکی از مهم ترین پروژه های ریلی کشور با حضور هادی حق شناس استاندار گیلان، هوشنگ بازوند معاون وزیر راه و شهرسازی، جمعی از مدیران استانی و ملی و هیاتی بلندپایه از کشور روسیه اجرایی شد.
تکمیل ۹ کریدور ریلی اولویت دار کشور/ پیش بینی اعتبار ۱.۶ میلیارد دلاری برای رشت - آستارا
پروژه راه آهن رشت – آستارا حلقه آخر کریدور ریلی شمال – جنوب کشور است که بندر چابهار را به آستارا وصل می کند و اهمیت راهبردی در تقویت جایگاه اقتصادی ایران در تجارت منطقه ای و بین المللی دارد.