| کد خبر ۳۱۲۵۷۹
کپی شد

تمدید اعتبار کالابرگ دی ماه تا پایان فروردین ۱۴۰۵

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تمدید اعتبار یارانه کالابرگ دی ماه تا پایان فروردین ۱۴۰۵ خبر داد.

تمدید اعتبار کالابرگ دی ماه تا پایان فروردین ۱۴۰۵
تین نیوز |

 سرپرست رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اظهاراتی پیرامون تمدید اعتبار کالابرگ دی ماه ۱۴۰۴ ضمن اشاره به احتمال استفاده نکردن برخی از هموطنان از یارانه کالابرگ طی ماه مذکور، تصریح کرد: کالابرگ دی ماه تا پایان فروردین ۱۴۰۵ اعتبار دارد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، یعقوب اندایش با بیان اینکه امکان دارد برخی از هموطنان به دلایلی مانند در دسترس نبودن فروشگاه‌های مجهز به کارتخوان یا هر علت دیگر نتوانند خرید کنند، اعتبار کالابرگ تا چهار ماه، یعنی دستکم تا پایان فروردین تمدید شده است.

یعقوب اندایش گفت: کالابرگ یک میلیون تومانی که از ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴ فعال شده، شامل همه هموطنان می‌شود و کسانی که یارانه نمی‌گرفتند نیز می‌توانند با مراجعه به سامانه اینترنتی حمایت، برای دریافت کالابرگ ثبت‌نام کنند. بر اساس اعلام دولت، اجباری به خرید یک جا و در یک نوبت وجود ندارد و هموطنان می‌توانند در صورت تمایل، به صورت خرد خرد و در چند نوبت خرید نمایند.

وی تصریح کرد: همچنین هیچ اجباری برای خرید یک برند و کارخانه خاص وجود ندارد و هموطنان می‌توانند به عنوان مثال پنیر، ماست یا ماکارونی مطلوب خود را با هر برندی خریداری کنند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.