بازدید سایت : ۱۵۷۳۴
| کد خبر ۱۴۰۱۰۲
کپی شد
در معاملات امروز اتفاق افتاد

افزایش نسبی قیمت طلا در بازار جهانی/ هر اونس ۱۲۵۸.۷ دلار

در معاملات امروز بازار جهانی فلزات گرانبها هر اونس طلا با قیمت ۱۲۵۸.۷ دلار قیمت‌گذاری شد که نسبت به دیروز 10 سنت افزایش داشته است.

افزایش نسبی قیمت طلا در بازار جهانی/ هر اونس ۱۲۵۸.۷ دلار
تین نیوز |

در معاملات امروز بازار جهانی فلزات گرانبها هر اونس طلا با قیمت ۱۲۵۸.۷ دلار قیمت‌گذاری شد که نسبت به دیروز 10 سنت افزایش داشته است.

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از کیتکو، در معاملات امروز بازار جهانی فلزات گرانبها هر اونس طلا با قیمت 1258.7 دلار قیمت‌گذاری شد که نسبت به روز گذشته 10 سنت افزایش داشته است.

قیمت کنونی در مقایسه با متوسط قیمت یک ماه گذشته این فلز 10 دلار بالاتر و در مقایسه با متوسط قیمت یک سال گذشته این فلز 75.9 دلار پایین‌تر بوده است.

قیمت نقره نیز در بازار 3 سنت کاهش یافت و به 13.52 دلار در هر اونس رسید.

پلاتین و پلادیوم نیز به ترتیب با یک و 4 دلار افزایش 925 و 873 دلار در هر اونس قیمت‌گذاری شد.

منبع: خبرگزاری فارس
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.