◄ آزادراه اصفهان شیراز برای بارش های زمستانی آماده است؟
با سرد شدن نسبی هوا و پیش بینی بارش های زمستانی در محدوده طولانی ترین آزادراه ایران، رضا محمدیان مدیرعامل شرکت احداث، نگهداری و بهره برداری آزادراه شیراز اصفهان ، جزئیات برنامه ها و آمادگی ها برای زمستان پیشِ رو را تشریح کرد.
با سرد شدن نسبی هوا و پیش بینی بارش های زمستانی در محدوده طولانی ترین آزادراه ایران، رضا محمدیان مدیرعامل شرکت احداث، نگهداری و بهره برداری آزادراه شیراز اصفهان ، جزئیات برنامه ها و آمادگی ها برای زمستان پیشِ رو را تشریح کرد. وی همچنین بر آمادگی تجهیزات، برنامه ریزی دقیق راهداری زمستانی و توسعه اماکن خدماتی تاکید کرد.
آزادراه شیراز اصفهان برای جلوگیری از مشکل در بارش های زمستانی برنامه ریزی کرده است
به گزارش خبرنگار تین نیوز، محمدیان با اشاره به جلسات هماهنگی و داده های هواشناسی استان فارس گفت: در بحث آزاد متوجه شده ایم فصل سرد امسال کمی زودتر در آزادراه شروع می شود. بر این اساس تمهیداتی را برای مباحث آزادراه در حوزه راهداری، نگهداری و همچنین حوزه حمایت از ترافیک عبوری اتخاذ کرده ایم. با توجه به داده های هواشناسی تقسیم بندی کرده ایم که در کدام مقاطع بارش برف یا باران بیشتری خواهیم داشت و بر همین اساس برنامه ریزی کرده ایم ماشین آلات در زمان مناسب در محل مورد نظر حضور داشته باشند. وی افزود: به هیچ عنوان بحث غافلگیری را اجازه نمی دهیم و همه چیز را با برنامه پیش می بریم.
افزایش توان تجهیزاتی با اضافه کردن تجهیزات جدید
به گفته مدیرعامل آزادراه تجهیزات و ماشین آلات جدیدی برای بهبود و ارتقاء راهداری زمستانی وارد شده است. از جمله یک دستگاه برف روب و نمک پاش و یک دستگاه گریدر و دو دستگاه محلول پاش یخ زدا که سفارش داده شده و تا قبل از پایان آذرماه به تجهیزات اضافه می شود. محمدیان افزود: شن و نمک کافی برای یخ زدایی تهیه کرده ایم و محلول یخ زدا هم مسیر و بخش بتنی آزادراه خریداری شده؛ بخشی حمل شده و بخش دیگر در حال انجام است تا آمادگی کامل داشته باشیم.
پیش بینی اسکان اضطراری و خدمات امدادی
محمدیان با اشاره به آماده سازی اماکن راهدارخانه ها اظهار کرد: راه دارخانه هایی را به صورت موقت برای بحث های تجهیزاتی و احتمال اسکان برخی خانواده ها در صورت بروز مشکل پیش بینی کرده ایم. محلی برای استقرار، اسکان و ارائه خدمات به کسانی که نیمه شب دچار حادثه می شوند در نظر گرفته ایم تا کارهای امدادی و حمایتی لازم انجام شود.
وی تاکید کرد: محل کارگاه در دوره ساخت آزادراه را هم آماده کرده ایم و همزمان ساخت اماکن خاص مانند ساختمان اصلی پلیس راه، اورژانس، هلال احمر و راهدارخانه ها را پیگیری می کنیم. در مسیر آزادراه کار بهره برداری و عمرانی همزمان پیش می رود و مدام در حال تکمیل هستیم.
ابلاغ نشدن نرخ عوارض آزادراه شیراز اصفهان سال ۱۴۰۴
محمدیان با اشاره به تأخیر در ابلاغ نرخ عوارض اظهار داشت: متأسفانه نرخ عوارض سال ۱۴۰۴ هنوز ابلاغ نشده؛ در حالی که آبان رو به پایان است. این موضوع به دلیل مشکلات اداری حل نشده و ما دچار عدم النفع هنگفتی شده ایم.
وی هشدار داد: اگر ابلاغ با تأخیر انجام شود، افزایش نرخ در سال آینده هم دوباره به معضل تبدیل می شود و کاربران ترافیک عبوری را گله مند می کند، به این معنی که مردم می گویند سه چهار ماه پیش افزایش دادید، دوباره افزایش می دهید. این موضوع می تواند عوارض سال ۱۴۰۵ را هم با مشکل مواجه کند. امیدواریم مسئولین شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل و وزارت راه به این مهم توجه کنند.
فاز دوم توسعه مجتمع های خدمات رفاهی شروع می شود
مدیرعامل آزادراه شیراز اصفهان درباره توسعه مجتمع های خدمات رفاهی جاده ای این محور گفت: فاز اول این مجتمع ها شامل جایگاه سوخت، رستوران، سرویس بهداشتی، نمازخانه و پارکینگ بود. مذاکراتی کردیم که با وجود مشکلات اقتصادی، سرمایه گذاران این مجتمع ها توسعه فاز دوم را هم آغاز کنند. توافق شده ساخت ساختمان اصلی، تیر پارک و اقامتگاه های رانندگان شروع شود.
کمبود گازوئیل معضل جدی آزادراه شیراز اصفهان است
محمدیان افزود: برای جایگاه های سوخت آزادراه سهمیه گازوئیل محدود شده است و امکان تامین کامل سهمیه سوخت نیز فراهم نیست. این وضعیت باعث می شود کامیون ها کمتر مراجعه کنند؛ چون بارها مراجعه می کنند و می بینند جایگاه سوخت ندارد. وی تأکید کرد: 60 درصد درآمد عوارضی آزادراه از تردد کامیون هاست. حضورشان در مجتمع ها بسیار مهم است—سواری ها در این فصل سفر زیادی ندارند، اما رانندگان همیشه حضور دارند و خدمات می گیرند.
مشتاقانه منتظر بارش لطف الهی هستیم
محمدیان گفت: به رغم آمادگی کامل، به دلیل نیاز کشور به بارش های الهی امیدواریم چنان برف بیاید که آزادراه سفیدپوش و از شدت بارندگی برای مدت کوتاهی بسته شود! البته رویکرد ما همیشه این است که آزادراه همواره باز باشد. آزادراه آمادگی دارد چنانچه محورها دچار مشکل شدند، مسیر آزادراه بهترین انتخاب است. وی درباره پیش بینی زمستان توضیح داد: هواشناسی پیش بینی کرده است قطعات یک تا سه وضعیت زمستانی تری خواهند داشت. برودت هوا بیشتر است و امیدواریم بارش ها به صورت برف باشد. البته از نظر خشکسالی همچنان به متوسط سالانه نمی رسیم.
تقویت ناوگان و سیستم مخابراتی برای راهداری زمستانی
مدیرعامل آزادراه شیراز اصفهان بیان کرد: تجهیزات زمستانی را تقویت کردیم. تیم ها سازماندهی شده است، پوشاک و تجهیزاتشان کامل شده و شیفت بندی انجام شده است. خودروهای گشت راهداری که کمک دار نبودند به پارکینگ منتقل کردیم و خودروهای مناسب جایگزین شده است تا مشکلی برای تردد ماشین های سرویس در زمستان ایجاد نشود.
وی افزود: سیستم مخابراتی بی سیم ایرانسل را هم فعال کردیم؛ ۱۵ دستگاه بیسیم تهیه شده تا نقاط کور پوشش داده شود و ستاد شرکت هم صورت آنلاین می تواند با همه خودروهای راهداری آزادراه در ارتباط باشد. برای مسیر آزادراه، اماکن حمایت از مسافران مسیر، پتو، تخت و وسایل گرمایشی پیش بینی شده است. حتی بشکه های سوخت مقطعی در نقاط مختلف قرار داده ایم تا تیم ها در صورت بروز مشکل بتوانند از آن استفاده کنند. تمام تلاش ما این است که در زمستان امسال هیچ مشکلی در آزادراه ایجاد نشود و امیدواریم زمستان خوبی داشته باشیم.
انتهای پیام