| کد خبر ۳۱۶۸۰۴
کپی شد

برج مراقبت فرودگاه بین‌ المللی شهید مدنی تبریز ایمن‌ سازی شد

برج مراقبت فرودگاه بین‌ المللی شهید مدنی تبریز روز پنجشنبه سوم اردیبهشت ماه توسط عوامل اجرایی ایمن‌سازی شد.

برج مراقبت فرودگاه بین‌ المللی شهید مدنی تبریز ایمن‌ سازی شد
تین نیوز |

ساختمان «تکنیکال بلاک» یا برج مراقبت که پیشتر در جریان حمله دشمن صهیونی آمریکایی دچار آسیب شده بود، امروز با اجرای اقدامات تخصصی ایمن سازی وارد مرحله جدیدی از فرآیند بازسازی شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، این عملیات شامل حذف قطعات فلزی خطرناک و در معرض ریزش، پاک سازی بخش های ناایمن و بررسی فنی مقاومت سازه برای آغاز عملیات اصلی بازسازی بوده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فرودگاه تبریز در روز پنجشنبه ۳ اردیبهشت، برج مراقبت فرودگاه بین المللی تبریز ۱۰ فروردین امسال توسط دشمن صهیونی آمریکایی مورد اصالت قرار گرفت.بنا بر اعلام مسئولان فرودگاه، همزمان با اقدامات مربوط به برج مراقبت، عملیات عمرانی بازسازی باند فرودگاه تبریز نیز به صورت شبانه روزی ادامه دارد تا زیرساخت های اصلی فرودگاه در سریع ترین زمان ممکن به شرایط پایدار و استاندارد بازگردد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.