| کد خبر ۵۴۰۷
کپی شد

جلیلیان سرپرست اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان شد

|

تین نیوز | طی مراسمی در جمع شورای اداری اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان و با حضور دکتر جهاندیده عضو هیأت عامل و معاون امور بندری و مناطق ویژه سازمان بنادر و دریانوردی ضمن تکریم از آقای ابراهیم ایدنی  به خاطر تلاش های شش ساله در مدیریت بنادر خوزستان ، آقای جبار جلیلیان به عنوان سرپرست اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان معرفی شد.
 
به گزارش تین نیوز از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان ، در این مراسم  که با حضور دکتر علی جهاندیده عضو هیأت عامل و معاون امور بندری و مناطق ویژه سازمان بنادر و دریانوردی ، آقای حمزه علی بخشی  مشاور مدیر عامل و مدیر کل حوزه مدیر عامل ، روابط عمومی  و ارزیابی عملکرد  برگزار شد ، ضمن تقدیر از زحمات شش ساله مهندس  ابراهیم ایدنی  طی دوران تصدی اش در منصب مدیر کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان ، با حکم  مهندس محمد سعید نژاد  مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی  آقای جبار جلیلیان  با حفظ سمت به عنوان سرپرست اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان معرفی شد .
 
گفتنی است آقای جبار جلیلیان ریاست اداره امور مالی ،معاونت اداری و مالی در اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان ، مدیر کل امور مالی سازمان بنادر و دریانوردی مشاور مدیر عامل و ریاست صندوق بازنشستگی و وظیفه مستخدمین را در سوابق مدیریتی خود دارد .
 
 

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.