بررسی مشکلات و مسائل کنترل سرعت قطارهای مسافری، باری و ریل باس حومه ای
جلسه بررسی مشکلات و مسائل کنترل سرعت قطارهای مسافری، باری و ریل باس حومه ای و برداشت و بازخوانی لاگ های ATC در راه آهن تهران برگزار شد.

جلسه بررسی مشکلات و مسائل کنترل سرعت قطارهای مسافری، باری و ریل باس حومه ای و برداشت و بازخوانی لاگ های ATC در راه آهن تهران برگزار شد.
به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ، جلسه ای با حضور نمایندگان ادارات کل ایمنی، کشش، ارتباط و علائم و شرکت های رجا، پویش پژوهان و مپنا در اداره کل راه آهن تهران برگزار شد.
گفتنی است با عنایت به قابلیت اطمینان سیستم ATCدر ثبت و کنترل سرعت قطارها و قابلیت ضبط عملکرد راهبران قطارها در رعایت سرعت مجاز و توجه به فرامین سیستم علائم و از طرفی ملاک بودن سرعت ثبت شده توسط این سیستم براساس مقررات ضرورت دارد موانع و مشکلات پیش رو در بهره برداری از قابلیت های ATC شناسایی و با مشارکت واحدهای ذیربط رفع شوند.
شایان ذکر است طی بحث و تبادل نظر در خصوص قطارهای مسافری، باری و ریل باس های حومه ای تحت نظارت راه آهن و شرکت رجاء در این جلسه مقرر شد دستورالعملی جامع با مشارکت نمایندگان حاضر جهت بهبود سیر و ایمنی هر چه بهتر تهیه و تدوین شود.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمیکند.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.