◄ سقوط قیمت کامیونت های 6 تن، 8 تن و 9 تن در بازار + جزئیات
در حالی که به روزهای پایانی نیمه اول سال نزدیک می شویم فعالان بازار کامیون از کاهش قابل توجه قیمت کامیونت با تناژهای 6 تا 9 تن در بازار خبر می دهند.

در حالی که به روزهای پایانی نیمه اول سال نزدیک می شویم فعالان بازار کامیون از کاهش قابل توجه قیمت کامیونت با تناژهای 6 تا 9 تن در بازار خبر می دهند.
به گزارش تین نیوز، بعد از انتشار جدیدترین آمارهای تولید خودروهای سنگین و نیمه سنگین در مردادماه امسال انتظار می رفت تحولاتی در بازار رخ دهد. این آمار حکایت از افزایش تولید و سنگین شدن طرف عرضه در بازار کامیون و کامیونت بود.
این در حالیست که تحولات طرف تقاضا چندان به نفع رونق بازار نیست و خریداران چشم انتظار کاهش قیمت بیشتر در بازار کامیون و کامیونت هستند.
برای اطلاع از جدیدترین تحولات بازار کامیون و کامیونت، اینستاگرام ما را دنبال کنید. برای عضویت در اینستاگرام «تین نیوز» اینجا کلیک کنید.
نگاهی به آمارهای منتش شده توسط وزارت صنعت نشان می دهد، کامیون سازان سرشناس ایرانی از ایران خودرو دیزل و سایپا دیزل گرفته تا بهمن دیزل و آریا دیزل و سایر کارخانه های تولید کننده خودروهای سنگین، طی یک ماهه مردادماه 1402 بالغ بر 2هزار و ۸۲۱ دستگاه کامیونت، تریلی و کامیون تولید کرده اند.
ذکر این نکته ضروری به نظر می رسد که این تعداد از تولید در یک مقایسه گذرا حکایت از رشد 36 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل دارد. به عبارت دیگر در مردادماه 1401، 2 هزار و 81 دستگاه کامیون، کامیونت و تریلی از خط تولید کامیون سازان کشور خارج شده بود.
علاقه مندان گردشگری و سفر مطلب زیر را بخوانند:
◄ بهترین اقامتگاه در سلطانیه زنجان ؛ مشکل پسندها کجا را انتخاب می کنند؟
افزایش تولید کامیونت و کاهش تقاضای خرید، موجب کاهش قیمت ها در بازار شده است به نحوی که به گفته فعالان بازار شاهد افت 10 تا 15 درصدی قیمت کامیونت در بازار هستیم. بر اساس گزارش های میدانی، برخی فروشندگان کامیونت برای فروش فوری خودروهای خود حاضر به تخفیف های قابل توجه تر هم هستند که سقوط قیمت کامیونت را به 20 درصد و بیشتر می رساند. با این حال تعداد معاملات به اندازه ای نیست که این موج کاهشی را شدید قلمداد کرد.
بد نیست بدانیم تولید کامیونت، کامیون و کشنده در 5 ماهه ابتدایی امسال توسط دو ایران خودرو دیزل و سایپا دیزل نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۹ درصد و در کامیون سازان خصوصی خصوصی ۹۷ درصد رشد داشته است.
فیلم پربازدید امروز را ببینید:
◄ فیلم| فرود نفس گیر و ماهرانه هواپیمای مسافربری با 170 سرنشین در زمین کشاورزی
بر اساس این آمار سال قبل ٩٨٢٠ دستگاه کامیونت، کامیون و کشنده در ایران خودرو و سایپا تولید شده که در 5 ماهه امسال با رشد ۶٩ درصدی به ۱۶ هزار و ۶۲۷ دستگاه افزایش یافته است.
جزئیات قیمت کامیونت ها در بازار
کامیونت جک 6 تن مدل 1401 1 میلیارد و 870 میلیون تومان
کامیونت جک 8 تن مدل 1401 1 میلیارد و 890 میلیون تومان
کامیونت جک 9 تن مدل 1401 1 میلیارد و 920 میلیون تومان
کامیونت الوند 6 تن مدل 1402 1 میلیارد و 690 میلیون تومان
کامیونت الوند 8 تن مدل 1402 1 میلیارد و 750 میلیون تومان
کامیونت فورس 6 تن مدل 1402 1 میلیارد و 680 میلیون تومان
کامیونت فورس 8 تن مدل 1401 1 میلیارد و 880 میلیون تومان
کامیونت دیما 9 تن مدل 1401 1 میلیارد و 870 میلیون تومان
کامیونت شیلر 6 تن مدل 1401 1 میلیارد و 650 میلیون تومان
انتهای پیام
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمیکند.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.