نبود کمربندی در همدان ترافیک و تصادفات درون شهری را افزایش داده است
جانشین رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان همدان گفت: نبود کمربندی برای همدان موجب تداخل خودروی سنگین و سبک و افزایش ترافیک درون شهری و تصادفات رانندگی شده است.
جانشین رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان همدان گفت: نبود کمربندی برای همدان موجب تداخل خودروی سنگین و سبک و افزایش ترافیک درون شهری و تصادفات رانندگی شده است.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، سرهنگ ابراهیم فارسی با بیان اینکه همدان در کریدور ارتباطی مرکز و شمال کشور به غرب و جنوب غرب کشور واقع شده است افزود: در مرکز استان و شهرستان های تابعه نبود کنارگذر موجب تداخل ترافیک برون شهری و درون شهری شده و در بیشتر مواقع تردد در معابر درون شهری را تحت تاثیر قرار داده است.
وی اضافه کرد: همچنین سه استان غربی کرمانشاه، سنندج و ایلام برای تردد به سمت مرکز کشور به ویژه تهران مجبور به تردد از جاده های این استان هستند بنابراین تکمیل و اجرایی شدن طرح نیمه تمام کنارگذر غربی همدان، بخشی از مشکلات ترافیک شهری را حل می کند.
معاون عملیات راهنمایی و رانندگی استان همدان بیان کرد: به دنبال بستن عرشه سوم پل میدان بار برای اجرای علت فنی و بهسازی، خودرو به مسیر جایگزین هدایت شده و برای دور زدن ورود به سمت میدان نجفی باید از میدان خانم دباغ دور بزنند.
سرهنگ فارسی گفت: تداخل کامیون و خودروی سواری علاوه بر افزایش حجم ترافیک در مسیر رفت و برگشت بلوار جمال الدین اسدآبادی، سوانح خسارتی را تا حد قابل توجهی افزایش داده است.
وی اظهار کرد: همچنین برخی از خودروهای سواری برای فرار از گره های ترافیک از کوچه پس از کوچه ها تردد کرده که موجب نارضایتی مردم شده است.
سالهاست که به دلایل نامعلومی طرح شاخص کنار گذر غربی همدان که نقش حیاتی در عدم تداخل ترافیک درون شهری کلانشهر همدان با ترافیک برون شهری محور ترانزیتی استان غربی که با بهره برداری از این طرح می توانست سبب کوتاه شدن مسیر و عدم اتلاف وقت و صرفه جویی در مصرف سوخت را در پی داشته باشد اما متاسفانه بطور بلاتکلیف رها شده است