| کد خبر: 249991 |

تنها ۱۳ درصد از ۲۳ میلیون جابجایی روزانه تهران با مترو و اتوبوس انجام می‌شود

رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در دیدار با جمعی از استادان، متخصصان و صاحب نظران حوزه حمل و نقل و ترافیک، خواستار تشریک مساعی نخبگان این حوزه با شورای شهر در موضوعات حمل و نقلی به ویژه در اصلاح و تکمیل برنامه چهارم توسعه شهر تهران شد.

تین نیوز

رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در دیدار با جمعی از استادان، متخصصان و صاحب نظران حوزه حمل و نقل و ترافیک، خواستار تشریک مساعی نخبگان این حوزه با شورای شهر در موضوعات حمل و نقلی به ویژه در اصلاح و تکمیل برنامه چهارم توسعه شهر تهران شد.

به گزارش تین نیوز ، سید جعفر تشکری هاشمی با تاکید بر استقبال مدیریت شهری از مشارکت بخش خصوصی در فعالیت های اجرایی و خدماتی حوزه حمل و نقل، گفت: دسترس پذیر کردن حمل و نقل عمومی برای شهروندان از طریق پیش بینی ایستگاه های اتوبوس و مترو با امکان دسترسی تا شعاع ۳۵۰ متری از اهمیت و ضرورت ویژه ای برخوردار است.

تا خطوط موجود مترو تکمیل نشده اند، سراغ احداث خطوط جدید نروید

تشکری هاشمی با اشاره به اهمیت توسعه حمل و نقل محور (TOD) برای گسترش حمل و نقل عمومی ، اظهار کرد: باید مراقب باشیم که ادبیات و الزاماتی که در مورد این طرح به کار گرفته می شود به ابزار و مستمسکی برای شهرفروشی از طریق ایجاد بازارها و مراکز غیر متعارف تجاری و شکل گیری فرآیند منجر به قاعده مندی ایجاد طبقات اضافی در برخی از مناطق و معابر شهری، تبدیل نشده و در یک کلام، طرح TOD از هدف مشخصی که برای آن تعریف و تعیین شده است، دور نشود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر، تکمیل خطوط ۲، ۳، ۴، ۶ و ۷ مترو را بر اساس مصوبه طرح جامع ترافیک تهران در دستور کار داریم و تا خطوط موجود تکمیل نشوند، نباید سراغ احداث خطوط جدید برویم، تصریح کرد: در صورت تامین ناوگان مورد نیاز مترو، می توانیم ظرفیت فعلی یک میلیون و ۴۰۰ هزار سفر روزانه با مترو را حداقل دو برابر کنیم و به بیش از ۳ میلیون سفر در روز برسانیم.

رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر با اعلام اینکه به طور متوسط روزانه ۲۳ میلیون جابه جایی در پایتخت انجام می شود، تأکید کرد: از این میزان تنها ۱۳ درصد از طریق حمل و نقل عمومی جابه جا می شوند که ۹ درصد آن توسط ناوگان ریلی و چهار درصد آن توسط ناوگان اتوبوسرانی صورت می پذیرد.

فوتی های تصادفات تهران باید هر سال ۱۰ درصد کاهش یابد

تشکری هاشمی با اشاره به اینکه سهم حمل و نقل عمومی از جابه جایی های درون شهری در جهان به طور متوسط ۶۰ درصد و در طرح جامع ترافیک تهران با احتساب ناوگان تاکسیرانی ۷۵ درصد در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: با توجه به زیرساخت های موجود، صرفا با تقویت واگن های مترو و اتوبوس های شرکت واحد، سهم ناوگان ریلی و ناوگان اتوبوسرانی از جابه جایی های تهران به دو برابر میزان موجود افزایش می یابد.

وی با بیان اینکه برای ترغیب و تشویق مردم به استفاده از وسایل نقلیه عمومی، باید برای ناوگان حمل و نقل همگانی جذابیت ایجاد شود، تصریح کرد: طول خطوط اتوبوسرانی تهران، حدود ۴ هزار کیلومتر و طول خطوط بی آر تی و ویژه اتوبوس نیز مجموعا حدود ۳۰۰ کیلومتر است.

بنا براعلام دفتر رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر، وی با تاکید بر اینکه شهرداری تهران، ملزم است طرح جامع ترافیک، طرح جامع ریلی و طرح تفصیلی تهران را قبل از ارسال به شورای عالی ترافیک به شورای شهر ارائه کند، خاطرنشان کرد: موضوع ایمنی ترافیک و حفظ جان شهروندان در جریان ترددهای شهری از اهمیت ویژه ای برخوردار است و هر سال، ۱۰ درصد کاهش در میزان فوتی های ناشی از تصادفات رانندگی تهران را در اولویت قرار داده ایم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
منبع: خبرگزاری ایسنا

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.