| کد خبر ۳۱۰۷۱۲
کپی شد

فرودگاه امام را شبیه فرودگاه ترکیه می کنیم/ ٢ میلیارد دلار برای توسعه می خواهیم

سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام گفت: اولین اولویت ما جذب شرکت های هواپیمایی خارجی است مانند همان اتفاقی که در فرودگاه های ترکیه رخ داده است و ترکیه زمانی فرودگاه خود را توسعه داد که توانست ایرلاین های زیادی را جذب کند و ما هم باید همین مسیر را برویم.

فرودگاه امام را شبیه فرودگاه ترکیه می کنیم/ ٢ میلیارد دلار برای توسعه می خواهیم
تین نیوز |

سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام گفت: اولین اولویت ما جذب شرکت های هواپیمایی خارجی است مانند همان اتفاقی که در فرودگاه های ترکیه رخ داده است و ترکیه زمانی فرودگاه خود را توسعه داد که توانست ایرلاین های زیادی را جذب کند و ما هم باید همین مسیر را برویم.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، رامین کاشف آذر، سرپرست شرکت شهر فرودگاهی درباره ادامه طرح توسعه این فرودگاه اظهار داشت: باید زیرساخت های ترمینالی و زیرساخت های پروازی فرودگاه امام خمینی توسعه پیدا کند و مطالعات توسعه فاز دوم این فرودگاه سال های گذشته انجام و کارهایی هم شروع شده است اما درباره چگونگی ادامه توسعه باید ارزیابی مجددی صورت بگیرد. 

وی با اشاره به حجم سرمایه گذاری مورد نیاز برای توسعه این فرودگاه در فاز دوم گفت: حجم سرمایه گذاری مورد نیاز در این ترمینال فارغ از نحوه تامین مالی آن، به طور قطع بیش از  ٢ میلیارد دلار است اما این پروژه یکی از نیازهای مهم کشور محسوب می شود.

سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام تاکید کرد: ما به دنبال این هستیم که این فرودگاه نقش ترانزیتی داشته باشد و موضوع و سیاست های ترانزیتی برای کشورمان بسیار مهم است و قطعا تحقق این برنامه و هدف هم نیاز به سرمایه گذاری بالایی نیاز دارد. 

کاشف آذر ادامه داد: تنها موضوع ساخت ترمینال جدید و توسعه فرودگاه اهمیت بالایی ندارد بلکه باید همزمان با ساخت این ترمینال و اجرای طرح های توسعه ظرفیت های بهره برداری را افزایش دهیم. 

وی با بیان اینکه باید تردد شرکت های بین المللی به فرودگاه های ایران از جمله فرودگاه امام افزایش پیدا کند تا شبکه پروازی ایران نقش ترانزیتی داشته باشد، گفت: باید بتوانیم سهم ایران را در بازار ترانزیت هوایی افزایش دهیم و سهمی که در حال حاضر در اختیار کشورهای همسایه قرار گرفته را از آنها بگیریم.

کاشف آذر درباره برنامه ریزی ها برای  تامین مالی ٢ میلیارد دلار مورد نیاز سرمایه گذاری در طرح توسعه فرودگاه امام اظهار داشت: در دنیا برای تامین منابع مالی مورد نیاز پروژه های فرودگاهی روش هایی مختلفی وجود دارد و نمونه موفق در دنیا بحث مشارکت عمومی خصوصی (PPP) است که شرکت های توسعه تامین منابع و شرکت های اپراتور و ساخت در اجرای این روش مداخله دارند. البته بخشی از این ٢ میلیارد دلار تامین شده است که باید این موضوع مورد بررسی شود اگر هم در ادامه رویه ها تغییر کند، موضوع مهم تحقق استراتژی اصلی یعنی توسعه فرودگاه امام است. 

سرپرست شرکت فرودگاهی حضرت امام با بیان اینکه کشور به ترمینال جدید فرودگاه امام نیاز دارد، افزود: در کنار بحث توسعه موضوع مهم چگونگی جذب شرکت های بین المللی است تا بهره برداران فرودگاه افزایش پیدا کنند. 

وی تاکید کرد: اگر بتوانیم از آزادی پنجم استفاده کنیم بسیار امیدوار می شویم که شرکت های بین المللی متعددی را دعوت به کار و باید شرایط فعالیت ایرلاین های خارجی را مساعد کنیم که بخشی از آن انجام شده است و بخشی از آن هم به محیط بیرون صنعت برمی گردد. اما آنچه به محیط درون فرودگاهی برمی گردد این است که اولین اولویت ما جذب شرکت های هواپیمایی خارجی است مانند همان اتفاقی که در فرودگاه های ترکیه رخ داده است و ترکیه زمانی فرودگاه خود را توسعه داد که توانست ایرلاین های زیادی را جذب کند  و ما هم باید همین مسیر را برویم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.

  • دادخواه پاسخ

    آقای کاشف آذر ، اولا شفاف و بدون مغلطه توضیح دهید چگونه میخواهید دو میلیارد دلار منابع مالی از ppp جذب کنید. ثانیا لطفا فرودگاه ترکیه را با فرودگاه امام خمینی مقایسه نکنید! فرودگاه امام نقش ترانزیتی خود را سالهاست به دوبی و استانبول واگذار کرده است. شما به یک خانه تکانی بنیادین در فرودگاه امام نیاز دارید که یک دهه زمان با متخصصین واقعی نیاز دارد که فعلا ندارید!

    • ایرانی

      مهمترین مسئله آزادی است که کشورهای همسایه دارن ولی ما هنوز درگیر حجابیم

  • ناشناس پاسخ

    باز می‌دارد دلار در ممالک دیگر چندین فرودگاه میسازن نه۲۵۰هزار میلیارد تعمیر و توسعه

  • تاج سر دولت مردم پاسخ

    گرامی پول علف خرس نیست یه بار خرج فرودگاه کردین حالا دوباره ؟شما یه کارمند ساده هستی پس فردا یکی دیگه میاد جای شما با سلیقه متفاوت یا میگه فرودگاه فقط فرودگاه آفریقای جنوبی تکلیف ما چیه.نداریم برادر تمام.واجب تر هست.

  • ناشناس پاسخ

    سلام بهترین نیست که به جای این هزینه کردن‌های لوکس این گونه مبالغ صرف خرید فرآورده‌های دام طیور شود تا بجای مشکل یک عده خاص مشکل کل مردم حل شود

  • ابی پاسخ

    واقعا خنجر زدین با این فرودگاه ساختنتون .بقرآن ترمینال جنوب از فرودگاهتون سرتره مرد باشین حاضرم برای این مقایسه .فرودگاه نیست که آیینه دق هست .چهارتا شمع بتنی وکف بتن تمام

  • Â پاسخ

    تو کجا ، ترکیه کجا

  • ناشناس پاسخ

    مگه جیباتون پر شده فعلأ که دزدان مملکت در حال غارت و چپاول ایران هستن هر وقت اتوبان تهران شمال تکمیل شد بعد از آن اقدام کنید

  • ع پاسخ

    {.....} بی عرضه است و نمی تواند غلطی بکند.

  • محمد پاسخ

    این جور افراد تاکی قراره ایران را نابود کنن وسرمایه های ملی را غارت کنن.اون فرودگاه فرسوده وداغون امام چه بازدهی داره که بتونه دومیلیارد دلار را بهمراه سود بانکیش برگردونه؟البته امسال شمامسؤلین بی کفایت که فکرسودآوری نمیکنید،فقط هزینه تراشی،مگه منابع ایران چقدره که هربیخردی بیاد این حجم بودجه را بدون حساب کتاب بگیره به اسم فرودگاه.شما هواپیما دارین اصلا؟هواپیمایی که روتون بشه پرواز خارجی بفرستید

  • ناشناس پاسخ

    هزاران سال هم. خودتون. رو پاره کنید. به. یک تار موی ترکیه هم نمی‌رسید. ایران دویست سال از ترکیه عقب هست

  • ع پاسخ

    جمهوری اسلامی نوکر عربها و خائن به به مردم وکشور ایران هست. محال هست ، عرضه اش را ندارید. حکومت {....} هستید مردم هرروز این را می بینند.

  • احمد پاسخ

    سلام سهمیه های سیاسی و حضور چند روز در یک ستاد انتخاباتی رئیس جمهور بدون داشتن سابقه در تراز این جایگاه(مدیر شهر فرودگاهی) معیار شایستگی برای انتصاب کاشف آذر به سمت مدیر شهر فرودگاهی نیست، صنعت حمل و نقل هوایی کشور که یک جایگاه کاملا تخصصی است، به جولانگاهی برای باندهای سیاسی تبدیل شده و برای آنان مهم نیست که مشغول، حیف و میل منابع و تاراج پول مردم هستند، خانم وزیر فرزند شهید چه جوابی به خدا و پدر شهیدت بابت این همه انتصاب سیاسی و ایجاد نابسامانی در وزارت راه می خواهی بدهی، از خدا بترس