برگزاری جلسه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در راه آهن شمال شرق ۲
جلسه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در اداره کل راه آهن شمال شرق ۲ برگزار شد.

جلسه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در اداره کل راه آهن شمال شرق۲ برگزار شد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ریل ایران، به منظور بررسی اقدامات در وضعیت کنونی کشور و آمادگی راه آهن شمال شرق۲ برای مقابله با هرگونه تهدیدات احتمالی جلسه ای با حضور مدیرکل مدیریت بحران استانداری، مدیرکل بازرسی استانداری، فرماندار گرگان و مدیر کل راه آهن شمال شرق۲ برگزار شد.
در این جلسه در خصوص وضعیت موجود در کشور، بر لزوم آمادگی برای مقابله با هرگونه حمله به زیر ساختها و ناامنی و بهم زدن ایمنی در راه آهن، توجه جدی ماموران طول خط و مسئولان فنی و اجرایی، عدم توجه به اخبار کذب و بی اساس در فضای مجازی و گزارش فوری تحرکات مشکوک به حراست و پلیس و عدم انتشار شایعات و مطالب جریانات معاند تاکید شد.
حسن زیودار مدیر کل راه آهن شمال شرق۲ در این جلسه گزارشی مبنی بر آمادگی تأسیسات و تجهیزات و ماشین آلات ریلی در نقاط حساس و آمادگی شبانه روزی این اداره کل ارائه کرد.