| کد خبر ۳۱۳۹۰۶
کپی شد

شمار شرکت های هواپیمایی فعال در فرودگاه های سیستان و بلوچستان به ۱۴ شرکت رسید

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: شمار شرکت های هواپیمایی فعال در فرودگاه های این استان در دولت چهاردهم به ۱۴ شرکت افزایش یافته که این اقدام نقش مهمی در بهبود دسترسی هوایی و افزایش رضایتمندی شهروندان دارد.

شمار شرکت های هواپیمایی فعال در فرودگاه های سیستان و بلوچستان به ۱۴ شرکت رسید
تین نیوز |

 معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: شمار شرکت های هواپیمایی فعال در فرودگاه های این استان در دولت چهاردهم به ۱۴ شرکت افزایش یافته که این اقدام نقش مهمی در بهبود دسترسی هوایی و افزایش رضایتمندی شهروندان دارد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، عطاء اله اکبری  افزود: پیش از آغاز به کار دولت چهاردهم، تنها چهار شرکت هواپیمایی در فرودگاه های سیستان و بلوچستان فعالیت می کردند، اما با پیگیری های انجام شده و در راستای توسعه زیرساخت های حمل ونقل، تعداد این شرکت ها به ۱۴ مورد رسیده است.
وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان به دلیل وسعت جغرافیایی و فاصله زیاد شهرها از یکدیگر، بیش از سایر استان های کشور به توسعه حمل ونقل هوایی نیاز دارد و افزایش تعداد ایرلاین های فعال، گامی موثر در مسیر کاهش محرومیت ها و تسهیل تردد شهروندان به شمار می رود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: در حال حاضر پنج فرودگاه فعال در سطح استان شامل فرودگاه های زابل، زاهدان، سراوان، ایرانشهر و چابهار وجود دارد که این فرودگاه ها نقش مهمی در اتصال مناطق مختلف استان به سایر نقاط کشور ایفا می کنند.
وی با بیان اینکه افزایش فعالیت شرکت های هواپیمایی موجب ایجاد رقابت سالم در بازار حمل ونقل هوایی می شود، تصریح کرد: این رقابت می تواند به افزایش تعداد پروازها، بهبود کیفیت خدمات و فراهم شدن گزینه های متنوع تر برای مسافران منجر شود.
اکبری افزود: توسعه پروازهای داخلی در سیستان و بلوچستان زمینه ساز رونق گردشگری، جذب سرمایه گذاری و تقویت فعالیت های اقتصادی به ویژه در مناطق جنوبی استان خواهد بود.
وی تاکید کرد: دولت چهاردهم با نگاه ویژه به توسعه متوازن مناطق کشور، برنامه های متعددی را برای تقویت زیرساخت های حمل و نقل استان در دستور کار دارد که افزایش تعداد شرکت های هواپیمایی فعال بخشی از این رویکرد راهبردی است.
معاون عمرانی استاندار سیستان وبلوچستان خاطر نشان کرد: توسعه وتکمیل شبکه زیر ساختی استان در حوزه راه، ریل، کشتیرانی وحمل ونقل هوایی از عوامل توسعه استان در چند سال آینده خواهد بود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.