| کد خبر ۳۱۵۰۸۳
کپی شد

اختصاص 300 لیتر سوخت تشویقی به رانندگان کامیون فعال در بنادر

معاون حمل ونقل سازمان راهداری از اختصاص 300 لیتر سوخت تشویقی و 2000 لیتر سوخت تنخواه به کامیونداران خبر داد.

اختصاص 300 لیتر سوخت تشویقی به رانندگان کامیون فعال در بنادر
تین نیوز |

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اظهار کرد: با توجه به شرایط جنگی پیش آمده برای آن دسته از رانندگان کامیون که به بنادر کشور مخصوصاً بنادر بندرعباس تردد دارند 300 لیتر سوخت تشویقی خصیص می یابد.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، مهدی خضری افزود: این سوخت تشویقی در زمان بارگیری کالا از بندرعباس به سمت مقاصد داخلی شارژ خواهد شد.

وی تاکید کرد: همچنین 2000 لیتر سوخت نیز به صورت تنخواه برای کامیونداران شارژ می شود؛ این سوخت به ناوگانی تخصیص می یابد که دارای کارت هوشمند هستند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.