ثبت ۴۶۶ هزار سفر ناوگان حملونقل کالا در پایانه بار بندر امام خمینی (ره) طی سال جاری
مدیر پایانه بار بندر امام خمینی (ره) از ثبت ۴۶۶ هزار سفر از این پایانه در هشتماهه سپری شده از سال جاری و افزایش ۲۲ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
سید امید احمدپور با اشاره به ثبت مکانیزه ورود و خروج رانندگان در پایانه بار بندر امام خمینی (ره)، گفت: همچنین در این پایانه مجوز بارگیری برای هر کامیون، یک بار صادر می شود.
به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای، احمدپور همچنین از اجرای اقدامات عمرانی مانند تعمیر و بازسازی حمام ها و موتورخانه، توسعه و تفکیک پارکینگ های خودروهای شخصی، بازسازی دیوارهای پیرامونی با هدف افزایش خدمات رفاهی و افزایش کیفیت خدمات این پایانه بار خبر داد.
مدیر پایانه بار بندر امام خمینی (ره) افزود: همچنین با توجه به تردد روزانه بیش از ۴۰۰۰ دستگاه خودروی سنگین و به منظور بالابردن ضریب ایمنی پایانه، یک خودروی آتش نشانی خریداری شده است.
احمدپور در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص عدم پرداخت مبالغ بارنامه، تصریح کرد: در راستای حل اینگونه مسائل، از ابتدای سال جاری ۷۸۰۰ پرونده شکایت رانندگانی که مبلغ بارنامه آن ها توسط شرکت های حمل ونقل پرداخت نشده بود، حل و فصل شده است.