بازدید سایت : ۶۷۴۴۹

واردات نسخه های چینی بنز برای جانبازان/ بنزهای چینی چه تفاوتی با نسخه های آلمانی دارند؟

شرکت راسا موتور به عنوان یکی از واردکنندگان خودرو در دور جدید واردات، تصمیم دارد تا واردات بنزهای چینی را برای جانبازان انجام دهد.

واردات نسخه های چینی بنز برای جانبازان/ بنزهای چینی چه تفاوتی با نسخه های آلمانی دارند؟
تین نیوز |

شرکت راسا موتور به عنوان یکی از واردکنندگان خودرو در دور جدید واردات، تصمیم دارد تا واردات بنزهای چینی را برای جانبازان انجام دهد. اما این بنزها چه تفاوتی با هم نوعان آلمانی خود دارند؟

به گزارش تین نیوز به نقل از تجارت نیوز، شرکت راسا موتور که در ماه های گذشته واردات محصولات GAC از جمله گک امپو، امکو و همچنین سوزوکی جیمنی را در کارنامه خود به ثبت رسانده بود، اخیراً پا را فراتر گذاشت و اقدام به واردات بنزهایی از مبدأ کشور چین کرد که قرار است تحویل جانبازان شود.

این شرکت طی اطلاعیه ای که هفته پیش منتشر کرد، ثبت نام چهار مدل مرسدس بنز را برای جانبازان 70 درصد از طریق سامانه خودروهای وارداتی جانبازان آغاز کرد. اما کدام مدل ها قرار است تحویل مشتریان شود؟

براساس اطلاعیه فوق، جانبازان 70 درصد غیرویژه با سقف ارزی 30 هزار یورویی برای واردات خودرو می توانند مرسدس بنز کلاس A مدل A180 را ثبت نام کنند.

همچنین برای جانبازان 70 درصد ویژه (دو پا یا دو دست قطع از مچ و یا قطع نخاع یا نابینایی دو چشم یا ترکیب دو آسیب از آسیب های مذکور) که سقف واردات آنها 35 هزار یورو تعیین شده، سه مدل مرسدس بنز GLA 200، مرسدس بنز GLB 200 و مرسدس بنز C200 قابل انتخاب است.

بنزهای چینی چه تفاوتی با نسخه آلمانی دارند؟

با توجه به تحریم های بین المللی ایران، شرکت های واردکننده در اغلب موارد اقدام به عقد قرارداد با تولیدکنندگان چینی می کنند. همین موضوع باعث شد تا با وجود آزادسازی واردات خودرو اغلب محصولاتی که به بازار ایران می رسند، اصالت چینی داشته باشند. از سوی دیگر برخی برندهای غیرچینی همچون مرسدس بنز و تویوتا که به بازار ایران راه پیدا می کنند نیز در خط تولید چین به مونتاژ می رسند.

طبق اخبار واصله، مرسدس بنزهای وارداتی راسا موتور نیز در کشور چین به تولید رسیده است و برای بسیاری از مخاطبان این سوال را ایجاد می کند که آیا این محصولات تفاوتی با تیپ های آلمانی دارند یا خیر؟

اصولاً هر شرکتی که تصمیم به تولید محصولات خود در خارج از خاک کشور مبدأ می گیرد، کارشناسان مورد اعتماد خود را برای بازرسی خطوط تولید در کشور مقصد مستقر می کنند. بنابراین احتمال اینکه کیفیت مونتاژ محصولات در داخل و خارج از کشور سازنده متفاوت باشد، بسیار پایین است؛ اما آیا این موضوع در خودرو هم صدق می کند؟

با بررسی برخی از خودروهایی که به تازگی موفق به ورود در بازار ایران شده اند، می توان فهمید که چنین موضوعی حداقل برای برخی از خودروها صادق نیست. برای مثال به سادگی می توان دید تویوتا لوین هایی که انتظار می رفت از کیفیت و دوام معروف تویوتا برخوردار باشند، نسبت به تویوتاهایی که 10 الی 20 سال گذشته وارد بازار ایران شده اند، دوام و کیفیت پایینی دارند.

حال اینکه چقدر احتمال دارد تا موضوع فوق در قبال بنزهای جانبازان هم صدق کند، نیاز به واردات بنزهای چینی و استفاده مشتریان دارد تا کیفیت متریال و دوام آنها بررسی شوند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.