| کد خبر ۳۱۲۷۴۰
کپی شد

حمل و نقل تهران از حوادث اخیر چقدر خسارت دید؟

استاندار تهران گزارشی آماری از خسارات حوادث اخیر در این استان ارائه کرد.

حمل و نقل تهران از حوادث اخیر چقدر خسارت دید؟
تین نیوز |

 محمدصادق معتمدیان در حاشیه جلسه امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به خسارات حوادث اخیر در استان تهران، اظهار کرد: مرحله اول جمع‌آوری و برآورد خسارات در حال انجام است؛ به تمام فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها دستور داده شده میزان خسارات را جمع آوری کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، استاندار تهران   افزود: طبق برآوردها تا امروز، هزار خودروی سواری، تعدادی تاکسی و اتوبوس حمل‌ ونقل عمومی، چند واحد تجاری و مغازه، ۵۴ دستگاه آمبولانس، ۷۱ خودروی آتش‌نشانی، ۴۴ مسجد و حسینیه، ۲۶ مرکز اداری و چند واحد منزل شخصی دچار خسارت شده است.

استاندار تهران ادامه داد: با تصویب هیات دولت و کمک شهرداری تهران، پس از برآوردهای نهایی جبران خسارات شروع خواهد شد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.