بازدید سایت : ۶۷۴۴۹

طرح مشکلات شرکت های حمل ونقل مسافر با مجمع نمایندگان استان اصفهان

با هماهنگی سازمان پایانه های مسافربری شهرداری اصفهان، به منظور طرح و حل مسائل حوزه حمل ونقل مسافر جلسه ای با مجمع نمایندگان استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی و متولیان حوزه حمل ونقل برون شهری برگزار شد.

تین نیوز |

با هماهنگی سازمان پایانه های مسافربری شهرداری اصفهان، به منظور طرح و حل مسائل حوزه حمل ونقل مسافر جلسه ای با مجمع نمایندگان استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی و متولیان حوزه حمل ونقل برون شهری برگزار شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایمنا، از آنجایی که اصفهان در حوزه حمل ونقل و تأمین زیرساخت های این حوزه حرف اول را در کشور می زند لذا خدمت ماندگار فعالان حوزه حمل ونقل به ویژه رانندگان اتوبوس های برون شهری در تمام ادوار تاریخی کشور از دوران دفاع مقدس گرفته تا ورود آزادگان و جابه جایی زائران اربعین حسینی بر کسی پوشیده نیست اما این ناوگان پر تلاش مشکلاتی دارد که باید به آن رسیدگی کنند.

بر همین اساس با پیگیری ها و هماهنگی های سازمان پایانه های مسافربری شهرداری اصفهان جلسه ای با مجمع نمایندگان استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی در شهرستان خمینی شهر برگزار شد.

حجت الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی، رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی در این نشست با اشاره به اینکه مجلس شورای اسلامی به تمام مشکلات اقتصادی و شرکت های حمل ونقل مسافر احاطه دارد، اظهار کرد: در راستای حمایت از رانندگان اتوبوس و شرکت های حمل ونقل مسافر برون شهری با توجه به افزایش چند برابری نرخ خرید اتوبوس، مجوز واردات دو هزار اتوبوس برون شهری از هیأت دولت دریافت شده است.

وی افزود: همچنین با توجه به طرح مشکلات و در خواست این صنف برای خروج ناوگان حمل ونقل مسافر از شمول قانون تجارت و خروج نرخ گذاری بلیت اتوبوس از سازمان حمایت از مصرف کننده صمت هستیم.

سازمان پایانه های مسافربری نقش نظارتی بر ناوگان حمل ونقل مسافر ندارد اما حامی این صنف است

ابوالفضل توکلی، مدیرعامل سازمان پایانه های مسافربری شهرداری اصفهان در نشست مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان اصفهان با اشاره به اینکه این سازمان وظیفه نگهداری و تعمیرات پایانه های اصفهان را بر عهده دارد، اظهار کرد: پایانه های مسافربری شهرداری اصفهان به واسطه سفر محور بودن با همه اقشار جامعه به خصوص قشر متوسط جامعه در ارتباط است و آنها مسائل و مشکلات خود را از طریق سامانه ۱۳۷ شهرداری و یا نیز از طریق انتقال به مسئولان پایانه ها مطرح می کنند.

وی افزود: از سوی دیگر ما با قشر رانندگان و دارندگان اتوبوس (شرکت ها) مواجه هستیم که سرمایه خود که همان اتوبوس باشد را در اختیار جابه جایی مسافران قرار می دهند و انتظار دارند که به مشکلات این صنف رسیدگی شود.

مدیرعامل پایانه های مسافربری شهرداری اصفهان تصریح کرد: سازمان پایانه های شهرداری از اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای، انجمن و فعالان این صنف جدا نیست و با وجود این که نقش نظارتی ندارد اما در راستای رفع مشکلات رانندگان تلاش می کند زیرا این مجموعه معتقد است اگر به جایگاه رانندگان توجه کند، علاوه بر خدمات خوب و شایسته به مسافران کمتر دچار آسیب و تخلف خواهد شد.

وی ادامه داد: خدمات ارزنده رانندگان اتوبوس در اربعین حسینی بر کسی پوشیده نیست اما انتظار داریم امسال با برنامه ریزی بیشتری در این زمینه و نواقص سال گذشته برطرف شود.

توکلی اضافه کرد: پایانه های مسافربری اصفهان با تمام شهرستان ها در ارتباط است و ایجاد هر گونه سرمایه گذاری زیرساختی رفاه حال هم استانی ها و سایر مسافران به شهر اصفهان را به همراه دارد که این امر نیازمند توجه بیشتر از سوی مسئولان بالادستی است.

دخل و خرج شرکت های مسافربری برون شهری با هم همخوانی ندارد

فرزاد دادخواه، مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اصفهان نیز در این نشست با اشاره به اینکه هزینه بلیت اتوبوس های برون شهری برای شرکت های مسافربری و رانندگان مقرون به صرفه نیست، گفت: درآمد و هزینه های این صنف با هم همخوانی ندارد و برای پیشگیری از هر گونه تخلف ستاد تنظیم بازار که متولی نرخ گذاری است، باید پاسخگو باشد.

وی افزود: اعتبارات استانی در این زمینه کم است که انتظار داریم نمایندگان مجلس در این زمینه رایزنی بیشتری داشته باشند، زیرا بسیاری از شرکت های مسافربری به دلیل مقرون به صرفه نبودن از این ناوگان خارج و به شهرهای جنوبی جهت کار مهاجرت می کنند.

مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اصفهان اضافه کرد: بیش از ۶۰ هزار راننده در زمینه حمل ونقل مسافر در اصفهان فعال هستند که باید برای ادامه فعالیت این صنف دل خوشی و انگیزه ایجاد کرد.

رضا همامی، دبیر هیأت مدیره انجمن صنفی شرکت های مسافربری اصفهان نیز در این نشست در جمع اعضای مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی به پاره ای از مشکلات این صنف اشاره کرد و گفت: قیمت فروش بلیت اتوبوس باید شناور باشد و این در حالی است که نرخ گذاری اتوبوس با همه مشکلاتی که دارد، توسط سازمان صمت نرخ گذاری می شود که مقرون به صرفه نیست و نیازمند بازنگری قانون حمل ونقل مسافر توسط نمایندگان مجلس است.

افزایش قیمت لوازم و قطعات اتوبوس، تخصیص اعتبارات کم به حوزه حمل ونقل برون شهری، کاهش اتوبوس و گران بودن هزینه و خدمات و تعمیر و نگهداری در این صنف از دیگر مشکلات مطرح شده توسط نماینده این صنف در مجمع نمایندگان و مسئولان بود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.