بهره مندی اردبیل از بزرگراه با بزرگراه اردبیل به سرچم و مشگین شهر به 35 درصد رسید
مدیرکل راه و شهرسازی اردبیل گفت: شاخص بهره مندی استان از بزرگراه در سال های گذشته ۲۰ درصد بود که اکنون با تکمیل بزرگراه های اردبیل به سرچم و مشگین شهر به ۳۵ درصد رسیده است.
محبوب حیدری با بیان اینکه میانگین کشوری بهره مندی از شبکه بزرگراه در کشور ۴۰ تا ۴۶ درصد است، اظهار کرد: تلاش می کنیم شاخص بهره مندی استان از بزرگراه را به میانگین کشوری برسانیم و ساخت ۸۵۰ کیلومتر بزرگراه هدفگذاری شده است.
به گزارش تین نیوز، مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل افزود: طی سال های اخیر با برنامه ریزی های صورت گرفته و با تامین اعتبار مورد نیاز ۸۳ کیلومتر بزرگراه در جاده های اردبیل - سرچم، پارس آباد - مشگین شهر، بیله سوار- گرمی و گرمی به سمت اردبیل احداث و تکمیل شد.
وی ارزش روز ۸۳ کیلومتر بزرگراه در استان را ۵۰۰ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: سالانه ۶۰ کیلومتر بزرگراه در استان اردبیل احداث می شود و بر اساس برآورد کارشناسان برای هر کیلومتر بزرگراه ۷۰۰ میلیارد ریال هزینه می شود.
حیدری اظهار کرد: استان اردبیل نیازمند ۸۵۰ کیلومتر بزرگراه است و برای احداث این میزان بزرگراه ۳۷۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است که تامین آن مورد پیگیری مسئولان قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در سال گذشته ۲۶ هزار میلیارد ریال به بزرگراه های استان تصویب شد که ۱۰ هزار میلیارد ریال آن از محل بودجه ملی، هفت هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات توازن ملی و ۹ هزار میلیارد ریال دیگر هم از محل اعتبارات نمایندگان مجلس تامین می شود.
حیدری با بیان اینکه تاکنون ۲۷۰ کیلومتر بزرگراه در نقاط مختلف استان به روی خودروها گشوده شده است ، افزود: احداث این میزان بزرگراه سبب ارتقای ایمنی جاده ها و کاهش تصادفات در نقاط حادثه خیز شده است.