بازدید سایت : ۶۷۴۴۹

این پژو ۲۰۶ را هرگز در ایران ندیده‌ اید!

با وجود محبوبیت پژو ۲۰۶ در بازار ایران، نسخه ای از آن در بازار جهانی وجود دارد که هرگز پایش به خیابان های کشورمان باز نشده است!

این پژو ۲۰۶ را هرگز در ایران ندیده‌ اید!
تین نیوز |

با وجود محبوبیت پژو ۲۰۶ در بازار ایران، نسخه ای از آن در بازار جهانی وجود دارد که هرگز پایش به خیابان های کشورمان باز نشده است!

 در اواخر سال ۲۰۰۶، خودروساز فرانسوی سیتروئن که از سال ۱۹۹۲ در چین حضور داشت، از هاچ بک جدید خود که از پژو ۲۰۶ مشتق شده بود رونمایی کرد. این خودرو که سیتروئن C۲ نام داشت، یک هاچ بک کامپکت ۵ در بر اساس پلتفرم مشابه پژو ۲۰۶ بود که برای اولین بار در این بخش، توسط سیتروئن و دانگ فنگ در چین عرضه می شد.

سیتروئن c2

هدف سیتروئن C۲، مشتریانی جوان و پویا بود که به دنبال طراحی و استایل مدرن هستند. سیتروئن با بهره گیری از مزایای تخصص دیرینه خود، C۲ را با سیستم تعلیق بهبودیافته ای تولید کرده بود.  

C۲ با دو موتور بنزینی عرضه می شد؛ موتور ۱٫۴ لیتری با ۷۵ اسب بخار قدرت و ۱۲۰ نیوتن متر گشتاور و موتور ۱٫۶ لیتری با ۱۰۶ اسب بخار قدرت و ۱۴۲ نیوتن متر گشتاور. هر دو موتور برای در نظر گرفتن ویژگی های سوخت چینی، به همراه ویژگی های خاص آب و هوایی و جغرافیایی این کشور، به منظور تضمین حداکثر قابلیت رانندگی در همه شرایط سازگار شده بود. در کنار گیربکس ۵ سرعته دستی، C۲ با یک گیربکس ۴ سرعته اتوماتیک در نسخه ۱.۶i ۱۶V نیز موجود است.  

سیتروئن

در تریم استاندارد، C۲ دارای ABS و EBD، کیسه هوای راننده و سرنشین، فرمان برقی، تهویه مطبوع، رادیو CD، قفل مرکزی و شیشه های برقی در جلو است. نسخه EX دارای تودوزی چرمی، شیشه های برقی در عقب، سانروف برقی و تهویه مطبوع با کنترل دمای خودکار است. تمامی نسخه ها به جز ۱.۴ SX، مجهز به رینگ های آلیاژی سبک ۱۵ اینچی هستند.

تقریباً ۸۰ هزار سیتروئن C۲ از سال ۲۰۰۶ تا زمان پایان تولید در سال ۲۰۱۳ در چین تولید شد.

سیتروئن c2

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.