بازدید سایت : ۶۷۴۶۰
| کد خبر ۳۰۰۵۹۴
کپی شد

آغاز بازسازی ۶۵ اتوبوس در ناوگان حمل ‌و نقل عمومی مشهد آغاز شد

در راستای بهبود کیفیت خدمات رسانی شهری، ۶۵ دستگاه اتوبوس فرسوده ناوگان حمل ونقل عمومی مشهد بازسازی می شود.

آغاز بازسازی ۶۵ اتوبوس در ناوگان حمل ‌و نقل عمومی مشهد آغاز شد
تین نیوز |

نائب رئیس کمیسیون عمران، حمل ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد بر اهمیت نوسازی ناوگان حمل ونقل عمومی تأکید کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، ایمان فرهمندی اظهار کرد: نوسازی ۲۰۰ دستگاه اتوبوس، جزو ۴۷ طرح اولویت داری است که شهرداری مشهد براساس مصوبه و تکلیف شورای اسلامی شهر، موظف به اجرای آن در سال جاری شده است.

 ایمان فرهمندی تصریح کرد: با توجه به افزایش هزینه های خرید اتوبوس های نو که امروزه به بیش از ۱۰ میلیارد تومان برای هر دستگاه رسیده است، شهرداری مشهد در دوره ششم مدیریت شهری با حمایت های شورای اسلامی شهر، موفق به خرید و وارد کردن بیش از ۲۰۰ دستگاه اتوبوس جدید به چرخه خدمات رسانی شده است.

وی عنوان کرد:  یکی از راهکار های موثر، نوسازی اتوبوس هایی است که این کار با هزینه ای اندک در قیاس با خرید، برای هر دستگاه ممکن است و می توان آنها را به تجهیزات روز مجهز کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.