| کد خبر ۱۵۷۷
کپی شد

نوسازی ۴ هزار تاکسی فرسوده در سال آینده

|

تین نیوز | بدون تردید در سال آینده شاهد تغییرات مثبتی در ناوگان تاکسیرانی شهر تهران خواهیم بود از آنجا که این خودروها دارای موتور پایه گازسوز هستند و مخزن مناسبی برای سوخت گاز دارند، با یک بار سوخت گیری گاز می توانند 5 /1 تا 2 روز در شهر تهران تردد کنند.
 
 عضو كمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران از نوسازی 4 هزار تاكسی فرسوده در سال آینده خبر داد. 
 
محسن سرخو  با بیان اینكه برای سال آینده قرار است 4 هزار دستگاه از تاکسی های فرسوده تهران که پیکان و پراید هستند نوسازی شوند، افزود: جایگزین این خوردوها‏، خودروهای سمند Es7  خواهد بود.
 
وی درباره تسهیلات این نوسازی، گفت: به همین منظور 20 میلیون تومان وام در نظر گرفته شده است و در ازای اسقاط هر خودرو پنج میلیون و 300 هزار تومان نیز به مالك خودرو پرداخته می‌شود. در واقع با پرداخت کمتر از 3 میلیون تومان نقدی توسط تاکسی‌دارها این خودرو ها تعویض خواهد شد.
 
عضو كمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران اعلام كرد:‌ بدون تردید در سال آینده شاهد تغییرات مثبتی در ناوگان تاکسیرانی شهر تهران خواهیم بود از آنجا که این خودروها دارای موتور پایه گازسوز هستند و مخزن مناسبی برای سوخت گاز دارند، با یک بار سوخت گیری گاز می توانند 5 /1 تا 2 روز در شهر تهران تردد کنند.
 
سرخو همچنین تصریح كرد:‌ از طرف دیگر این خودروهای پایه گاز سوز مصرف بنزین بسیار پایین تری نسبت به خودروهای مشابه دارند از این رو  شاهد آلودگی هوای تهران و صرفه جویی در مصرف بنزین خواهیم بود.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.