| کد خبر: 192214 |

خط دوم جاده یاسوج –سمیرم ۹۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

با پیگیری های صورت گرفته تزریق اعتبار و رفع مشکل قیر، عملیات اجرایی احداث خط دوم جاده بابامیدان – یاسوج- سمیرم ۹۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

تین نیوز

 مدیر کل راه و شهر سازی کهگیلویه و بویراحمد گفت: با پیگیری های صورت گرفته تزریق اعتبار و رفع مشکل قیر، عملیات اجرایی احداث خط دوم جاده بابامیدان – یاسوج- سمیرم ۹۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، عبدالمجید نژاد صفوی  اظهار داشت: با توجه به حجم بالای ترافیک و تردد در این جاده ارتباطی اقدامات مطلوبی در زمینه تعریض و چهارخطه شدن در دست اجراست.

وی تصریح کرد: عملیات اجرایی باند دوم چهارخطه یاسوج -سمیرم به طول ۱۲ کیلومتر و با پیشرفت فیزیکی ۹۶ درصد هم اینک در دست اجرا است.

نژاد صفوی بیان کرد: امید است، با توجه به اینکه قیر پاشی و یک خط آسفالت آن انجام شده، این جاده ارتباطی ظرف چند روز آینده به بهره برداری برسد.

مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: اعتبار این طرح ۲۳۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی بوده است.

مدیر کل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: این طرح ۴۲ دهنه پل به طول کمتر از ۱۰ و یک دهنه پل به طول بالای ۱۰ متر دارد.

نژاد صفوی گفت: با اجرای هفت کیلومتر از این طرح که حد فاصل پل تلگاه تا مسجد بین راهی از یاسوج بوده، مسیری چهار خطه را خواهد داشت که تمامی روستاهای بخش مارگون و لوداب و همچنین ١٠٠ درصد ساکنان شهرستان دنا، و در مجموعه جمعیتی بالغ بر ۱۹ هزار خانوار این مسیر نیز بهره مند خواهند شد.

وی عنوان کرد: این جاده ارتباطی ترانزیتی بوده و به طور کلی این قطعه بخشی از کریدور جنوب به شمال کشور است.

وی کاهش میزان تصادفات، زمان سفر، مصرف سوخت، آلودگی هوا، کاهش استهلاک وسایل نقلیه و از میان برداشتن نقاط حادثه خیز را از مزایای این طرح بیان کرد.

هم اکنون افزون بر ۶ هزار کیلومتر راه ارتباطی شامل بزرگراه، جاده های اصلی، فرعی و روستایی در این استان وجود دارد.

۱۵۹ کیلومتر بزرگراه، ۹۸۶ کیلومتر راه اصلی، یک هزار و ۹۹۸ کیلومتر راه فرعی و بیشتر از چهار هزار کیلومتر راه روستایی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.

۷۰ درصد راه های کهگیلویه و بویراحمد کوهستانی و بقیه تپه ماهوری بوده که راهسازی در این شرایط سخت با همت مضاعف انجام شده است.

به گفته مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد هزینه های راهسازی این استان سه تا چهار برابر استان های دیگر است.

استان کهگیلویه و بویراحمد تا قبل از انقلاب اسلامی در بن بست کامل به سر می برد و بخش عمده ای از جاده های ارتباطی غیراستاندارد و ناایمن بود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.