بازدید سایت : ۸۵۸۰۱

پهپاد اتریشی تهدیدات شیمیایی و هسته ای را در عرض ۴۰ دقیقه شناسایی می کند

اتریش پهپادی ساخته است که تهدیدات شیمیایی و هسته ای را در عرض ۴۰ دقیقه شناسایی می کند.

پهپاد اتریشی تهدیدات شیمیایی و هسته ای را در عرض ۴۰ دقیقه شناسایی می کند
تین نیوز |

اتریش پهپادی ساخته است که تهدیدات شیمیایی و هسته ای را در عرض ۴۰ دقیقه شناسایی می کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، شرکت فریکوانتیس (Frequentis) یک سلول همجوشی داده های نوآورانه (DFC) را توسعه داده است که یک مرکز متمرکز برای یکپارچه سازی اطلاعات از حسگرها و هواپیماهای بدون سرنشین است.

به نقل از آی ای، در یک دستاورد قابل توجه برای تقویت امنیت اروپا، توسعه دهنده سیستم های ارتباطی و اطلاعاتی اتریشی از تکمیل سیستم شناسایی و نظارت شیمیایی، زیستی، رادیولوژیکی و هسته ای (CBRN) مبتنی بر پهپاد خبر داده است.

فریکوانتیس این سیستم پیشرفته شناسایی را برای آژانس دفاعی اروپا به عنوان بخشی از برنامه توسعه صنعت دفاعی اروپا توسعه داده است.

طبق بیانیه مطبوعاتی فریکوانتیس در روز ۱۶ ژوئیه، سیستم های حسگر و بدون سرنشین مورد استفاده در CBRN-RSS تجزیه و تحلیل را سرعت می بخشند و انقلابی در دفاع شیمیایی، زیستی، رادیولوژیکی و هسته ای و کاهش زمان پاسخ دهی ایجاد می کنند.

سلول همجوشی داده ها

پذیرش فناوری های پیشرفته، از جمله پهپادهای مجهز به حسگرهای تشخیص شیمیایی، زیستی، رادیولوژیکی و هسته ای و وسایل نقلیه رباتیک بدون سرنشین، نویدبخش عصر جدیدی برای شناسایی عناصر شیمیایی، زیستی، رادیولوژیکی و هسته ای است.

پیش از این، عناصر شیمیایی، زیستی، رادیولوژیکی و هسته ای با استفاده از حسگرهای دستی یا سوار بر وسایل نقلیه شناسایی می شدند که به این معنی بود که سرنشینان در معرض مواد خطرناک قرار می گرفتند.

با این حال، این پهپاد جدید بدون سرنشین شناسایی کننده مواد شیمیایی، زیستی، رادیولوژیکی و هسته ای می تواند چنین خطراتی را کاهش دهد.

کاهش زمان تشخیص

جفت شدن حسگرها و پهپادها بر سرعت شناسایی و ارزیابی مواد شیمیایی، زیستی، رادیولوژیکی و هسته ای می افزاید و خطرات را برای پرسنل انسانی کاهش می دهد.

با استفاده از ترکیب داده ها و تجزیه و تحلیل در لحظه، فرماندهان می توانند درکی حیاتی برای تصمیم گیری آگاهانه و تضمین ایمنی پرسنل نظامی و غیرنظامیان به دست آورند.

سرهنگ شلچتر (Colonel Schlechter)، فرمانده مرکز دفاع عناصر شیمیایی، زیستی، رادیولوژیکی و هسته ای در اتریش می گوید: به طور معمول، دو ساعت طول می کشد تا به این نتیجه برسیم. با استفاده از این فناوری های مدرن، می توانیم این زمان را به ۴۰ تا ۴۵ دقیقه کاهش دهیم و مجبور نیستیم سربازان را مستقیما به منبع خطر بیاوریم، زیرا ربات ها و پهپادها آن را تحت کنترل در می آورند.

پیتر اسکیچوک (Peter Skiczuk)، معاون رئیس فریکوانتیس می گوید که سلول همجوشی داده های نوآورانه، دفاع در برابر مواد شیمیایی، زیستی، رادیولوژیکی و هسته ای را در اروپا متحول کرده است و به پرسنل نظامی با اطلاعات در لحظه قدرت می دهد تا به تهدیدات نوظهور سریع و مؤثر پاسخ دهند.

یک فناوری مهم

تهدید روزافزون جنگ شیمیایی، زیستی، رادیولوژیکی و هسته ای توسط دشمنان دولتی و همچنین بازیگران غیردولتی وجود دارد.

برای مقابله با چنین خطراتی، دولت ها و نهادهای نظامی در سراسر جهان در حال کار بر روی یکپارچه سازی دارایی های بدون سرنشین با حسگرها هستند تا قرار گرفتن در معرض عوامل سمی و مضر را محدود کنند.

ادغام حسگرها و پهپادهای مواد شیمیایی، زیستی، رادیولوژیکی و هسته ای می تواند توانایی شناسایی، نظارت و ارائه اطلاعات مهم در مورد مواد خطرناک موجود در سناریوهای اضطراری را از راه دور فراهم کند. آنها را می توان برای بررسی مناطق از نظر سطوح تشعشع، ورود به ساختمان های در حال سوختن که گازهای خطرناک آزاد می کنند، نظارت بر مواد شیمیایی سمی و جستجو و مکان یابی تهدید استفاده کرد.

این فناوری می تواند در ماموریت ها برای کشف یک خطر قبل از بدتر شدن یا اندازه گیری و نظارت بر خطرات پس از یک رویداد خطرناک استفاده شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.