◄ سهمیه و قیمت گازوئیل برای ناوگان درحال فعالیت تغییر نمی کند
مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده های نفتی گفت: سهمیه و قیمت گازوئیل برای ناوگان درحال فعالیت تغییر نمی کند و همان ۳۰۰ تومان خواهد بود.

کرامت ویس کرمی مدیر عامل شرکت پخش فرآورده های نفتی امروز در نشست خبری در رابطه با تعیین سهمیه اعتباری نفت گاز گفت: همانطور که میدانید متقاضیان باید تا پیش از این برای درخواست کارت سوخت المثنی باید به با مدارک موجود به دفاتر خدمات مراجعه می کردند که این پروسه دست کم یک ماه زمانبر بود ولی اکنون کارت سوخت المثنی متقاضیان در یک هفته صادر می شود
به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران تغییر قیمت گازوئیل را تکذیب کرد و گفت: نرخ سهمیه گازوئیل ناوگان درون شهری و برون شهری تغییر نخواهد کرد .
ویس کرمی در رابطه با سه نرخی شدن گازوئیل توضیح داد: گازوئیل با نرخ ۳۰۰ تومان عرضه خواهد شد و با توجه به اینکه یک میلیون خودروی دیزلی داریم که صاحب دارند که ترددهای درون شهری و برون شهری دارند و بر اساس عملکردی که دارند به صورت ۱۵ روز یکبار تخصیص سهمیه دریافت خواهند کرد.
وی گفت: نرخ اول همان ۳۰۰ تومان برای ناوگان فعال با سهمیه مشخص است؛ نرخ دوم نصف قیمت خرید گازوئیل از پالایشگاه ها تا سقف ۴۰ درصد بیشتر از سهمیه، نرخ سوم بر اساس قیمت خرید نفت گاز از پالایشگاه ها است.
مدیرعامل پخش فرآورده های نفتی با اشاره به اینکه هیچ گونه تغییری در سهمیه و قیمت ناوگانی که عملکرد دارند ایجاد نخواهد شد خاطر نشان کرد: در برخی از مواقع بارنامه های صوری تولید می شد و کارکردی که ابلاغ می شد حقیقی نبود از سال ۱۳۹۳ مطابق مصوبه هیئت وزیران تخصیص سوخت باید بر مبنای حرکت باشد.
وی خاطرنشان کرد: طرح تخصیص سوخت در مسیر بر مبنای حرکت ناوگان در مسیر را طراحی کردیم تا بتوانیم عملکرد واقعی ناوگان را تشخیص دهیم.
ویس کرمی گفت: از ابتدای تیرماه سهمیه ناوگان برمبنای عملکرد و تخصیص سوخت بر مبنای بارنامه و در مسیر اختصاص می یابد و تنها ناوگانی که فعالیت ندارند و یا باربرگ غیرواقعی دارند، شامل افزایش قیمت خواهند شد.
وی ادامه داد: سال ۹۸ سامانه سپهتن مطرح شد و سپس سیپاد تا بتوان عملکرد واقعی را بتوان سهمیه گازوئیل را اختصاص داد. سپهتن به طور کامل اجرایی نشد و اطلاعات کامل در اختیار ما قرار نگرفت.
ویس کرمی اضافه کرد: طرحی بر اساس عملکرد در جاده یا حرکت در مسیر طراحی شد برای ناوگان بالای ۵۰ تن به صورت آزمایشی اجرا شد و در حال برسی آن هستیم.
وی درباره آیین نامه اخیر هیات وزیران مبنی بر ساماندهی ناوگان حمل و نقل درون شهری و برون شهری اظهار داشت: شرایطی به وجود آمده بود که برخی از ناوگان کارکرد واقعی نداشتند و بارنامه های صوری صادر می شد، از طرفی سامانه های سپهتن و سیپاد نیز برای تشخیص عملکرد واقعی به طور کامل اجرایی نشدند.
وی درباره کارت های جدید سوخت نیز با بیان اینکه این کارت ها به رمز پویا مجهز شده اند که از طریق پیامک دریافت می شود، افزود: مردم می توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی www.fcs.niopdc.ir در خواست صدور کارت هوشمند سوخت خودروهای تازه خود را ثبت کنند.
ویس کرمی خاطر نشان کرد: مالکین خودروهای صفر کیلومتر و کار کرده می توانند در صورت باقی گذاشتن کارت سوخت در جایگاه جهت دریافت کارت سوخت خود از طریق این سامانه اقدام کرد.
به گفته مدیرعامل پخش فرآورده های نفتی دیگر رمز کارت سوخت ۴ رقم آخر کارت ملی نیست بلکه به صورت رمز پویا است که در همان لحظه ارسال می شود.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران خاطرنشان کرد: این موضوع براساس قانون بودجه ۱۴۰۴ عملیاتی شده است.