| کد خبر: 156975 |

◄ اکو و نقش آن در حمل‌ونقل منطقه

اکو سازمان همکاری‌های اقتصادی بین ایران، ترکیه و پاکستان است که در سال 1985 تأسیس‌شده است. این سازمان یک‌نهاد منطقه‌ای دولتی است.

تین نیوز

اکو سازمان همکاری‌های اقتصادی بین ایران، ترکیه و پاکستان است که در سال 1985 تأسیس‌شده است. این سازمان یک‌نهاد منطقه‌ای دولتی  است.

در دیدار علی خانقائی مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان و مشاور بین‌الملل دبیرخانه اکو بر نقش مهم اکو در حمل‌ونقل جاده‌ای  بین کشورهای منطقه تأکید شد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان سیستان و بلوچستان، علی خانقائی در این جلسه‌ با اشاره به اینکه در استان دو مرز فعال با کشور افغانستان از طریق پایانه مرزی میلک و کشور پاکستان از طریق پایانه مرزی میرجاوه وجود دارد، اظهار داشت: دو مرز پیشین و ریمدان با کشور پاکستان به‌عنوان مرز مجاز مصوب شده و امیدواریم تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد.

او در ادامه گفت: در راستای تسهیل در ترانزیت و در جهت تسریع درروند تردد اقدامات زیادی توسط اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای صورت گرفته که می‌توان به آغاز عملیات توسعه و تجهیز پایانه‌های مذکور اشاره کرد. ضمن اینکه ورود و خروج ناوگان در این پایانه‌ها به‌صورت مکانیزه کنترل می‌شود که از عمده محاسن آن کنترل تناژ ناوگان ورودی است که بر اساس استانداردهای جهانی کنترل و اتلاف وقت جلوگیری می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان به اهمیت بندر چابهار و مسیر ترانزیتی چابهار به میلک برای کشورهای عضو اکو اشاره کرد و افزود: زیرساخت‌های جاده‌ای و ریلی در این مسیر در حال احداث بوده و برنامه‌ریزی‌شده خط راه‌آهن این مسیر نیز تا پایان دولت دوازدهم به بهره‌برداری برسد همچنین شایان‌ذکر است عملیات دو باند شدن این مسیر و مسیر میرجاوه_زاهدان_کرمان که ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است در آینده نزدیک عملیاتی و به اتمام برسد.

علی خانقائی به فعالیت‌های مفید سازمان راهداری در جاده‌های ایران اشاره کرد و گفت: نظارت توسط تجهیزات دیجیتال در جاده‌های ایران از امتیازات این بخش حمل‌ونقل است و با توسعه این ابزارها در جاده‌ها دیگر پلیس فقط خودروهای متخلف را متوقف می‌کند و دیگر خودروها به‌راحتی در جاده‌ها تردد خواهند کرد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان افزود: در استان ۳۰ شرکت حمل‌ونقل بین‌المللی و ۱۱۵ نماینده از شرکت‌های حمل‌ونقلی وجود دارد که در راستای تسهیل درروند تردد نمایندگانی در پایانه‌های مرزی نیز دارند.

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.