وزارت راه و شهرسازی بر ایمنی محور جنگل گلستان و جاجرم- میامی توجه کند
استاندار خراسان شمالی تاکید کرد: وزارت راه و شهرسازی اهتمام جدی بر محور جنگل گلستان و جاجرم- میامی داشته باشد.

بهمن نوری در دیدار با علیزاده معاون سازمان راهداری کشور در بجنورد در ۲۳ شهریور، با تاکید بر اینکه حوزه راه های استان به ویژه راه های روستایی از اهمیت ویژه ای برای استان برخوردار است، افزود: هر چند تلاش هایی برای این بخش صورت گرفته اما کافی نیست چون نیمی از راه های روستایی آسفالت نیست.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، وی به بازدیدهای مختلف و پیگیری های جدی برای حل مشکلات حوزه راه های استان اشاره و تصریح کرد: برای محور جنگل گلستان به بجنورد که به عنوان راه اصلی و بین المللی تلقی می شود نارضایتی مردم را شاهد هستیم چون تقریبا هرروز حوادث ناگواری را گزارش داده می شود.
نوری در ادامه نصب علائم ترافیکی و هشدار دهنده را کمترین کار ممکن برای این حوزه دانست و گفت: چون موضوع اصلی جان و امنیت مردم است.
وی خاطرنشان کرد: محور جاجرم و میامی از دیگر معضلات استان است و این درحالیست که به رغم پیگیری های متعدد تاکید ما بر عدم توقف این پروژه است، بنابراین انتظار ما تدبیر وزارت راه و شهرسازی برای این محور است.
علیزاده معاون راهداری کشور نیز در این دیدار گفت: محور جنگل گلستان به بجنورد باید تصویب طرح ایمنی را داشته باشد. علاوه بر آن ورودی شهر بجنورد را هم مورد پیگیری قرار می دهیم.