| کد خبر ۳۱۳۰۴۹
کپی شد

◄ بارش کم سابقه برف؛ جاده های گلستان لغزنده است/ شن و نمک پاشی ادامه دارد

شدت بارش ها به حدی بود که در ارتفاعات و جاده های کوهستانی گلستان از جمله درازنو و ارتفاعات افراتخته علی آباد کتول، بیش از یک متر برف بارید.

بارش کم سابقه برف؛ جاده های گلستان لغزنده است/ شن و نمک پاشی ادامه دارد
تین نیوز |

ورود سامانه بارشی کم سابقه به استان گلستان که از  ظهر سه شنبه وارد استان شد و روز چهارشنبه  اول بهمن هم بارش ها ادامه داشت،   کل راه های این استان را تحت تاثیر قرار داد.

به گزارش تین نیوز، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان در مورد این سامانه بارشی و شرایط جاده های این استان گفت: روز اول بهمن سامانه بارشی بسیاری فراگیر و گسترده ای  با شدت بالا کل استان گلستان را فراگرفت.

عادل مصدقی در گفت و گو با تین نیوز بیان کرد: این سامانه از نواحی  شمالی تا نواحی  جنوبی و  شرقی  و غربی استان  را کاملا   تحت تاثیر قرار داد به طوری که در تمام  ۵۲۷۱  کیلومتر  راه های گلستان  شاهد بارش برف بودیم.

وی  گفت: شدت بارش ها به حدی بود که در ارتفاعات و جاده های کوهستانی گلستان از جمله  درازنو  و ارتفاعات افراتخته علی آباد کتول، بیش از یک متر برف بارید.

مصدقی افزود: در این دو روز، ۳۵ اکیپ  راهداری زمستانی یعنی  صد در صد ظرفیت  اکیپ های راهداری استان با  ۱۸۰  دستگاه ماشین آلات راهداری   نیمه سگین و سنگین، به ویژه ماشین آلات برفروبی و   شن و ماسه  و نمک  پاش های  مکانیزه برای انجام راهداری زمستانی  بکارگیری شد  و همچنان هم ( صبح دوم بهمن ) این فعالیت ها ادامه دارد.

وی تاکید کرد: در این مدت ۲۶   پایگاه راهداری استان  گلستان که  هم محل استمرار اکیپ های راهداری و  هم برای اسکان افراد در راه مانده بوده، به طور شبانه روزی  در حال خدمات رسانی بودند.

مصدقی با بیان این که  در این سامانه بارشی جاده های استان گلستان به شدت  لغزنده شد،  عنوان کرد: ۲۸۵ روستای گلستان در این سامانه بارشی درگیر برف شدند و   برای اولین بار  امسال  بزرگراه ها  و راه های اصلی گلستان برفی و  شن و نمک پاشی شد.  

 مصدقی  با بیان این که هم اکنون تردد  در همه راه های  گلستان برقرار است، گفت: برای اعلام تردد به استان های همجوار در حال حاضر منتظر اعلام بازگشایی راه های استان های مجاور هستیم.

به گفته وی گرچه هوای استان در حال حاضر  صاف  و آفتابی است اما سرما حاکم است  و راهداران نیز در حال انجام عملیات راهداری زمستانی و نمک پاشی و برفروبی هستند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.