| کد خبر ۳۱۲۹۲۰
کپی شد

آزادراه های قم- کاشان و کاشان- نطنز- اصفهان جان تازه ‎ای می گیرند

عملیات بهسازی و ایمن سازی آزادراه های قم- کاشان و کاشان- نطنز- اصفهان به منظور بهبود زیرساخت های جاده ای و رضایتمندی کاربران جاده ای در حال اجرست.

آزادراه های قم- کاشان و کاشان- نطنز- اصفهان جان تازه ‎ای می گیرند
تین نیوز |

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای گفت: عملیات بهسازی و ایمن سازی آزادراه های قم- کاشان و کاشان- نطنز- اصفهان به منظور بهبود زیرساخت های جاده ای و رضایتمندی کاربران جاده ای در حال اجرا بوده و این محورهای کریدوری جان تازه ‎ای می گیرند.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای، اروجعلی علیزاده اظهار کرد: عدم نگهداری مناسب آزادراه قم- کاشان از سوی سرمایه گذار این پروژه طی سال های متوالی بهره برداری از آن و نواقص موجود در کیفیت رویه راه، موجب نارضایتی کاربران جاده ای شده بود.

وی بیان کرد: با توجه به سهم بالای تردد وسایل نقلیه از این محور کریدوری به طول 104 کیلومتر، این آزادراه از ابتدای اسفندماه 1403 از سرمایه گذار پروژه به سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای تحویل داده شده است.

معاون راهداری با اشاره به پایش خرابی های محور و برآوردهای لازم در زمینه ارتقاء کیفی آسفالت و ایمنی آزادراه قم- کاشان، عنوان کرد: عملیات اجرایی در این محور آغاز شده و با اختصاص اعتبار 850 میلیارد تومانی، لکه گیری در مسیرهای رفت و برگشت آن انجام شده است.

علیزاده از اجرای 60 کیلومتر روکش آسفالت تقویتی و 35 کیلومتر روکش آسفالت حفاظتی در این آزادراه خبر داد و افزود: از ابتدای اجرای عملیات بهسازی رویه راه، تاکنون 356 هزار و 600 تُن آسفالت ریزی در این محور کریدوری انجام شده است.

وی با تاکید بر این که نگهداری مستمر محورهای آزادراهی کشور یک ضرورت مهم است، افزود: عملیات آسفالت ریزی در بخش های دیگری از این محور در حال اجرا است، به نحوی که اقدامات صورت گرفته رضایت نسبی کاربران جاده ای را تامین کرده است.

معاون راهداری خاطرنشان کرد: به موازات بهبود کیفیت آسفالت، اقدامات متعددی شامل خط کشی، نصب نیوجرسی، روشنایی نقطه ای و تکمیل علائم راهنمایی و رانندگی به منظور ارتقاء ایمنی تردد کاربران جاده ای در آزادراه قم- کاشان اجرایی شده و امید است، پروژه تکمیل آسفالت و بهسازی این محور طی سال آینده به طور کامل اجرایی و عملیاتی شود.

علیزاده در بخش دیگری از سخنان خود از تخصیص اعتبار 800 میلیارد تومانی به پروژه بهسازی آزادراه کاشان- نطنز- اصفهان خبر داد و گفت: تاکنون با صرف 75 هزار تُن آسفالت، عملیات روکش آسفالت 25 کیلومتر از این مسیر اجرایی شده و بهسازی بخش های دیگر این محور به طول 90 کیلومتر در سال آینده استمرار می یابد.

وی ادامه داد: سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای با برنامه ریزی برای تکمیل پروژه روسازی و ایمن سازی آزادراه کاشان- نطنز- اصفهان و رفع نواقص و مشکلات موجود در این مسیر، به دنبال بهبود خدمات رسانی و تسهیل در تردد ایمن و آسان کاربران جاده ای است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.